KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ruevej 67
5462 Morud

Sag:18505902
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
305 m2
Bebygget areal
142 m2
Grundareal
90.561 m2
Andet
Opførelsesår
1886
Liggetid
647
Kvadratmeterpris
kr. 21.295
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
15-06-2018
Opdateret
24-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Idyllisk og velholdt landejendom i Rue - perfekt til hestehold

Sætter I jer i bilen og kører tyve minutter mod nordvest fra Odense centrum, kommer I til det grønne og naturskønne område Rue ved Morud, hvor markene strækker sig, så langt øjet rækker. Drejer I herefter ned ad Ruevej, finder I denne betagende landejendom for enden af en allé, der prydes af gamle kastanje- og lindetræer.

Til den velholdte og flot moderniserede landejendom fra 1886 hører 90.561 m2 grund, hvoraf to markarealer ligger brak, mens resten af grunden er enhver hesteentusiasts paradis. På de store græsområder længst mod syd, som i øvrigt afrundes af jeres egen skov og sø, er der lavet fold, hvor jeres heste kan komme ud i det fri, mens der længst mod nord er lavet ridebane med de korrekte olympiske proportioner. I ejendommens staldbygning er der sørget for de mest ideelle forhold til jeres prægtige dyr, da der her er etableret fire hestebokse, en foleboks, en følboks og et saddelrum. Staldbygningen byder derudover også på en maskinhal, en garage og en carport, et stort og to mindre disponible rum, et bryggers samt en førstesalslejlighed med stue, badeværelse og værelse til overnattende gæster.

Fra staldbygningen kan I gå over den brolagte gårdsplads til stuehuset. Her bydes I velkommen i hallen med gulvvarme, hvor der er trappe op til førstesalen. Her giver en møblerbar repos adgang til tre skønne værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche, badekar, to håndvaske og en sauna. Stueplanets badeværelse ligger ud til bagindgangens bryggers, hvorfra I kan gå ind i køkken-alrummet - begge har gulvvarme. I alrummet kan hele familien samles rundt om spisebordet ved pejsen og nyde de lækre måltider, der er tilberedt i det charmerende, grønne landkøkken, som har to ovne i praktisk arbejdshøjde og er specialfremstillet til huset af en snedker. Fra alrummet går I igennem stuehusets fjerde værelse og videre ind i en hyggelig, lys og indbydende stue, hvor den dobbelte terrassedør inviterer jer ud på en solrig, sydvendt terrasse. Her kan I tilbringe mange herlige timer i det danske sommervejr, mens I nyder landejendommens blomstrende og farverige havearealer.

Trods den idylliske og landlige beliggenhed kommer I ikke til at have lange transporttider, når I skal have hverdagen til at hænge sammen. I byen Morud blot to kilometer fra jeres adresse finder I nemlig både indkøbsmuligheder, daginstitution og skole. Og som hesteentusiaster vil det glæde jer, at der en marks længde væk er skov, som det er tilladt at ride i.

Ring og bestil en fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18