KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Pal.Müllersvej 3
5300 Kerteminde

Sag:1400
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
201 m2
Bebygget areal
105 m2
Grundareal
655 m2
Andet
Opførelsesår
1943
Liggetid
917
Kvadratmeterpris
kr. 48.234
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
06-10-2021
Opdateret
11-04-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Beliggende på Feddet ved Sydstranden i Kerteminde i meget roligt kvarter, med få meter til den badestrand i byen, som foretrækkes af de lokale.

Villaen er opført i 1943 og ombygget i 2015 og 2016 til den nuværende drømmebolig med store lyse rum, store skønne terrasser og en fantastisk havudsigt. Huset er i dag indrettet meget åbent. Ønsker man mere privatliv, kan dette opnås med få midler.

VIG arkitekter har tegnet ejendommen og haven er udtænkt af Susanne Helberg (kendt fra tv). Der er masser af detaljer og gennemtænkte løsninger, både indenfor og udenfor. Grunden er ydermere forberedt til en garage (til eksempelvis havkajak / klassisk bil eller lign). Skitser foreligger.

I vil straks mærke, at der er kælet for detaljerne og benyttet gode, gennemgående materialer. Især de enkle glasværn med skjulte beslag, de svævende terrassekonstruktioner og indgangspartiet, der fremstår som var det skåret direkte ind i murværket, er værd at fremhæve. Indvendigt, er der blandt andet to store badeværelser, med armaturer fra Vola. Indbyggede hylder med indirekte belysning og et køkken med elementer fra Gaggenau.

Planløsningen er spændende med et stueplan, hvor I har entré, lounge, to børneværelser, master bedroom med walk-in garderobe og et dejligt stort badeværelse, med to håndvaske og fritstående glasvæg. Etagen har også to store sammenhængende terrasser, med udsigt til blandt andet de romantiske strandhuse, som man passerer, når man morgenbader.

Når I går op ad trappen til første sal, stiger herlighedsværdien endnu et par niveauer i det højloftede køkkenalrum, der ligger i åbent flow med stuen. Her er masser af lysindfald, med ovenlysvinduer og gulv-til loft vinduer, der vender mod tre verdenshjørner. Fra køkkenalrummet, har I niveauløs udgang til en stor opholdsterrasse, så der opleves flydende overgang mellem inde og ude. Det er på denne etage, I oplever det fulde udbytte af beliggenheden, med en eventyrlig panoramaudsigt. Der er ydermere badeværelse på etagen.

Kælderen (ej godkendt til bolig) er på nuværende tidspunkt indrettet med kontor, værelser, toilet, vaskerum og flere disponible rum. For dem der ønsker det, kan kælderen indrettes til en lejlighed for overnattende gæster.

Haven er skabt i en gennemført strandstil, med blandt andet dekorativ marehalm, bambus og special importeret hvide sten fra Spanien, der fuldender strandstilen.
Haven er enkel og let at holde. I baggården er der etableret udebruser, hyggekroge og et udekøkken fra Cazana i beton. Det er her I sidder, når I ønsker at nyde solen eller en drink helt ugeneret.

Udover, den næsten ikke eksisterende afstand til vandet, så er dejlige lange gåture ved Lundsgård skov, en afveksling fra stranden. Hvad kan man mere bede om? Det skulle da lige være en charmerende by med specialbutikker, restauranter som Rudolf Mathis og sportsaktiviteter, inklusiv tennisbaner, padeltennis og golfklubben Great Northern, der er et decideret elitested. Der er naturligvis også skole- og pasningsmuligheder. Rammerne er på plads. Lad eventyret begynde.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18