KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Odensevej 6
5300 Kerteminde

Sag:17504002
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.245.000
Arealer m.m.
Boligareal
216 m2
Bebygget areal
126 m2
Grundareal
471 m2
Andet
Opførelsesår
1918
Liggetid
1041
Kvadratmeterpris
kr. 28.912
Prisændring
-%
Energimærke
G
Oprettet
18-05-2017
Opdateret
24-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Smuk patricierejendom beliggende ud til Kerteminde Fjord

Denne elegante patricierejendom fra 1918 har noget, som man ikke kan købe for penge: Sjæl og masser af autentisk charme. Hertil kommer en helt unik beliggenhed ud til Kerteminde Fjord.

Hvor haven stopper lige dér, hvor fjorden starter. Derfor får man frit udsyn over det blikstille vand, og denne udsigt kan både nydes inde fra boligen og ikke mindst gennem de 1,80 høje glaspartier i karnappen. Udsigten bliver endnu mere levende ud fra den solrige have, hvor de storslåede solnedgange over fjorden åbenbarer sig på nærmeste hold.

Lige på den anden side af havelågen er der privat bade- og bådebro, og da sejlrenden starter lige nede foran denne, så tager det ingen tid at sejle ud på fjorden og videre ud i den store, hvide verden.

Det er ikke kun placeringen ud til fjorden, som stjæler opmærksomheden. Der er gå- og cykelafstand til alle Kertemindes seværdigheder og herligheder. Byen er blandt andet kendt for Min Amanda fra Kerteminde., og så huser den de skønneste sandstrande, lystbådehavne og et levende havnemiljø med gammeldags blå kuttere. Man kan købe fisk frisk fra hyttefadet, og byen huser også gourmetfiskerestauranten Rudolf Mathis, ligesom midtbyens brostensbelagte gader med de gamle byhuse emmer af atmosfære året rundt. Endelig tager det blot 20 minutter i bil til Odense centrum.

Selve ejendommen er opført i 1918, og nuværende ejer har løbende renoveret herligheden, så den i dag fremtræder fuldstændig indflytningsklar. Renoveringen er sket nænsomt og med respekt for husets oprindelige stil, og det betyder, at de mange herskabelige detaljer er bevaret.

Udefra præsenterer ejendommen sig med palægul pudset facade, charmerende sprossevinduer og mørkglaseret tegltag. Inde i boligen strømmer lyset ind gennem de mange vinduespartier, og det skaber liv i de store, herskabelige rum med sildebensparketgulve og velholdte, brede plankegulve. Der er ekstra højt til loftet, og de mange dekorative stukudskæringer og de høje paneler giver en helt unik atmosfære. Næsten uanset hvor man befinder sig, så er der frit udsyn over fjorden, og den udsigt bliver man aldrig træt af.

Udover de æstetiske fortrin så er huset utroligt funktionelt velindrettet. De 216 kvadratmeter er fordelt på et stueplan med åbne opholdsrum og en førstesal med hele fire værelser. Hertil kommer 126 ekstra bonuskvadratmeter i den store kælder, som er renoveret.

I stueplan rummer boligen tre herskabelige stuer. To af stuerne udgør et stort samlet opholdsrum, kun adskilt af en indbygget pejs i ståhøjde. Den smukke spisestue med glaskarnappen har en charmerende og håndlavet masseovn, som passer perfekt til husets øvrige sjæl. Masseovnen er desuden en suveræn god varmekilde, og varmer nemt hele stueplanet op i det kolde vinterhalvvår.

Herudover er der et dejligt køkken med masser af funktionalitet og moderne hårde hvidevarer i børstet stål. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven. Etagen rummer også et værelse med skab, et gæstetoilet samt en entré med trappe til førstesalen og kælderen.

De fantastiske lysforhold fortsætter oppe på førstealen, hvor der også er en formidabel udsigt over vandet. Det oplever man eksempelvis i det store forældresoveværelse, hvorfra der er udgang til en skøn balkon. De tre øvrige værelser har skabe, og herudover rummer etagen et flot tidsløst badeværelse med opmuret bruseniche og lækkert fritstående badekar. Endelig er der en møblérbar repos.

Der er masser af muligheder for at dyrke hobbyaktiviteter i den store, lyse kælder. Hernede er der flere store, disponible rum, et værksted og vaskefaciliteter.

Haven er en herlig oase med to flotte brostensbelagte terrasser. Den ene ligger helt nede ved vandet, og her kan man sidde helt privat og nyde aftensmaden og livet på vandet. Haven er også dejligt opvokset, og det skaber en smuk ramme om udelivet.

Dette er kort fortalt liebhaveri, når der er allerbedst.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18