KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skolevej 18
5270 Odense N

Sag:7750
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
200 m2
Bebygget areal
154 m2
Grundareal
612 m2
Garageareal
35 m2
Andet
Opførelsesår
1932
Liggetid
1428
Kvadratmeterpris
kr. 14.975
Prisændring
-%
Energimærke
F
Oprettet
10-07-2015
Opdateret
07-06-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Normalt siger man beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, som de 3 vigtigste ting ved boligkøb. Her får du en skøn beliggenhed i det gamle og attraktive Næsby tæt på byen, skolen, skoven, og alt det du har brug for i hverdagen. Men med netop denne ejendom, er det de mange muligheder som nok er det mest unikke. Det er for nuværende kombineret bolig (126 m2) og erhverv (154 m2), hvilket giver muligheder for den selvstændige, som ønsker kontor/butik og lagerplads. Det kan også være den kreative der vil have plads til sin hobby eller måske som undervisningslokaler.

For dem der ikke ønsker erhverv, kan denne del alt andet lige nedlægges og der kan blive beboelse. Det kan være 2 store lejligheder eller 3-4 fornuftige lejligheder. For den pladskrævende familie kan det også være én stor villa.

Selve villaen indeholder i stueplan erhvervsdelen. Dette er for nuværende inddelt i stort lyst butikslokale, med tilhørende konferencerum. Der er køkken samt arkiv og stort lagerlokale. Toilet er i kælderen. Væggene er primært bløde vægge således at det er op til dig at indrette efter behov.

På 1. salen er der stor lejlighed. Her er der ligeledes flere bløde vægge, så der kan indrettes næsten efter behov. For nuværende er det indrettet med stort repos/mellemstue, som har udgang til skøn tagterrasse mod syd. Fra terrassen er der den skønneste udsigt over skoven. Her er desuden masser af sol fra formiddag til sen aften. Fra repos/mellemstuen er der adgang til 2 værelser, hvoraf det ene ligeledes har udgang til tagterrassen. Dette vil typisk være forældresoveværelset. I lejlighedens modsatte ende finder du køkken/alrum. Køkkenet er fra HTH. Der er stor opholdsstue i delvis åben forbindelse med køkken/alrummet. Fra stuen er der opgang til disponibelt værelse. Dette er ikke godkendt til beboelse. Endelig er her badeværelse, som er renoveret for ca. 7 år siden, med gulvvarme og håndklædevarmer.

Endelig er der fin kælder, som har vaskefaciliteter, toilet, bad, viktualierrum/vinkælder samt 3 store disponible rum.

Til villaen hører garage med værksted og ekstra rum. Der er fin have samt terrasse til stueetagen. Foran villaen er der plads til parkering.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18