KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lumby-Tårup-Vej 26
5270 Odense N

Sag:7043
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.025.000
Arealer m.m.
Boligareal
110 m2
Bebygget areal
110 m2
Grundareal
785 m2
Andet
Opførelsesår
1957
Liggetid
1840
Kvadratmeterpris
kr. 9.318
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
21-02-2015
Opdateret
06-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vil du bo under 10 km. fra centrum, men alligevel i naturen og i et børnevenligt område, har du her muligheden. Her er en skøn villa, som løbende er renoveret og godt vedligeholdt. Til villaen hører god ugenert have. Der er mange gode løbestier i området, hvis du vil endnu tættere på naturen.

Villaen indeholder entré, som har adgang til dejligt lyst køkken med lille spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til bryggers som bruges som indgang i dagligdagen. I bryggers er der vaskefaciliteter og god plads til opbevaring.
Villaen indeholder to dejlige stuer med udsigt til markerne. Der er trægulve i stuerne og smuk fransk dør der adskiller de to stuer. Om sommeren kan man fra spisestuen gå ud på den delvist overdækkede træterrasse og nyde aftensolen. Er det vinter og koldt, kan varmen nydes fra brændeovnen.
Badeværelset fremtræder lyst og venligt med fliser. Der er naturligvis gulvvarme i badeværelset. Endelig er der soveværelse med skabsplads samt ekstra værelse.

Ejendommen har dobbelt carport. er hulmulsisoleret og har luft/vand varmepumpe hvilket holder varmeudgiften nede. I forbindelse med installation af varmepumpen blev der ligeledes isoleret ekstra på loftet, hvilket også holder varmeudgiften langt nede.
Ejendommen har fået nye tagrender og afløbsrør inden for de seneste par år.

Alt i alt en indflytningsklar villa med god plads såvel inde som ude.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18