KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sadolinsgade 156
5230 Odense M

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Se nærmere på denne villa i Odenses mest eftertragtede kvarter, hvis I gerne vil bo i rolige omgivelser i en bolig med fine detaljer og masser af sjæl. Fra førstesalen får I udsigt til Fruens Bøge, tre dejlige værelser og et badeværelse med gulvvarme. De to af værelserne er forbundet med en dobbeltdør, så man kan have soveværelse i det ene og kontor i det andet. Der er stuk i loftet, hvilket er med til at understrege boligens gennemførte stil med mange fine og gennemførte detaljer på både første sal og i stueetagen. Den flotte trappe viser vej videre til anden sal, hvor der er et disponibelt rum, som de mindste kan bruge som et ekstra legerum eller de lidt større til hyggerum, gaming og afslapning. I stueetagen kan hele familien samles i de meget lyse og højloftede opholdsrum med stue og køkkenalrum i åben forbindelse. Her er høje træpaneler, stuk og rosetter, der sammen med de velholdte plankegulve, fyldningsdøre og klassiske dannebrogsvinduer fremstår som indbegrebet af en villa fra 1920?erne, som er blevet holdt i den rigtige stil og nu fremstår særdeles indbydende. Køkkenet er senest blevet shinet op i 2021 og indeholder al ønskelig komfort. Fra køkkenet er der dobbeltdør til udestuen. Der er også både værelse og toilet på etagen. Og der er mere endnu, for I kommer skam også til at råde over en god og ret lækker underetage med flere disponible rum, ligesom her er vaskerum og endnu et badeværelse. Kælderen har egen indgang.

Haven bagtil er helt aflukket, så I kan glæde jer til udendørs forhold, hvor I kan opholde jer lige så privat som indenfor. I kan gå ud i haven via havestuen ved at slå de to dobbeltdøre i havestuen op på vid gab, så man får en fornemmelse af, at det grønne bliver inviteret indenfor. Op til huset ligger der en dejlig terrasse med et stort kirsebærtræ, som er omkranset af bænke, der i den grad inviterer til samvær og hygge. Her vil I ikke blot nyde at sidde i foråret, når kirsebærtræet er et stort blomsterflor, men også på andre tider af året. I får desuden en terrasse bagest i haven, hvor I kan sidde i aftensolens sidste stråler med en nightcap og reflektere over dagens begivenheder og planlægge den næste. Havens beplantning er godt opvokset, så I ikke behøver gå i anlægsmodus inden indflytning. Det hele kan tages i brug, som det er. Børnene kan tumle og de voksne slappe af. Og I kan selvfølgelig sætte jeres eget præg, hvis det kribler i de grønne fingre for at skabe blomsterbede, nyttehave og andet kreativt. Foran huset er haven åben og imødekommende, så man uhindret kan nyde synet af det smukke hus i fuld figur med veltrimmet murværk og en høj, rank facade.

Beliggenheden på Sadolinsgade er blandt de allerbedste i Odense. I har det hele i gåafstand og samtidig fordelen ved bo i den stille ende af gaden. Det giver jer afslappende og fredelige forhold på hjemmebasen, så I kan nyde charmen ved alle de øvrige smukke ejendomme, når I går tur rundt til det, I skal. I kan gå til midten af byen med alle de kulturelle attraktioner, shopping-steder og spisesteder. Eller I kan blive i jeres nærområde og nyde de rekreative, grønne områder, som der er så mange af. Velkommen til en usædvanligt dejlig og meget privilegeret beliggenhed, hvor den udbudte ejendom passer perfekt ind i sine omgivelser.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18