KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Langelinie 85
5230 Odense M

Sag:1039
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 11.500.000
Arealer m.m.
Boligareal
230 m2
Bebygget areal
130 m2
Grundareal
3.605 m2
Garageareal
25 m2
Andet
Opførelsesår
1928
Liggetid
379
Kvadratmeterpris
kr. 50.000
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
18-03-2019
Opdateret
01-04-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne ejendom er nok en af Odenses smukkeste villaer, som den fremtræder med sine hvide facader, småsprossede vinduer, skodder og tårn i engelsk stil på en helt fantastisk grund, som der kun findes meget få af på Odenses bedste beliggenhed mod sydvest ned mod Odense Å.
Flottere haveanlæg findes ikke i det attraktive Langelinie kvarter, og med den 3.605 m2 store grund, som når helt ned til Odense Å, så bliver det ikke smukkere. Haveanlægget byder på charmerende havedam og flere å løb .For enden af haven er der adgang til sti, som løber langs åen ind til centrum og ud til Sortebro Kro.

Ejendommen byder på mange overraskelser, som bærer præg af at en arkitekt har kræset for detaljen.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og er løbende blevet moderniseret, med b.la. køkken fra Unoform samt flot badeværelse. Den 290 m2 store bolig i 3 plan byder på præsentabel hall med gæstetoilet og smuk trappe til 1. sal. Charmerende, stor stue med spændende pejs og flot egetræsgulv, hyggelige vinkler og bibliotek med udgang til stor terrasse og den imponerende have. Rummelig spisestue med panoramaudsigt til haven. Skønt køkken med spiseplads.

1.salen byder på tre store soveværelser, hvoraf det ene har udgang til stor altan mod haven. Etagen har endvidere to badeværelser samt flere walk-in-closets. I husets tagetage er der desuden indrettet 2 gode rum.

Kælderen har flot klinkegulv og er særdeles anvendelig til teenage-bolig, idet der er egen indgang og badeværelse med brus. I kælderen finder man herudover vaskerum og vinrum.

Der er desuden garage med værksted.

En fantastisk bolig, som jeg glæder mig til at vise Dem.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18