KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Langelinie 166
5230 Odense M

Sag:1077
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Arealer m.m.
Boligareal
364 m2
Bebygget areal
202 m2
Grundareal
4.061 m2
Garageareal
41 m2
Andet
Opførelsesår
1935
Liggetid
224
Energimærke
E
Oprettet
08-08-2019
Opdateret
19-03-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne enestående villa blev opført i 1935, tegnet af arkitekt Knud Brücker til købmand Erik A. Hansen. Villaen der siden opførelsen har været ejet af familien, er opført i engelsk stil. Den er placeret tilbagetrukket fra vejen på Langelinie, og giver foruden en sublim beliggenhed også herskabelige detaljer samt en stor, opvokset have.

Ejendommen er opført i hvide facader, der komplementeres af vinduespartier og døre i kernetræ, og så er der et imponerende indgangsparti, hvor trappen fører op til hoveddøren.
Indenfor breder boligen sig over tre veldisponerede etager, som I stueplan inkluderer en betagende sittinghall, hvor mørke trægulve pryder sammen med pejsen, der er opført i munkesten. Ydermere er der åben etageadskillelse til førstesalen, hvilket betyder, at vinduespartierne strækker sig over to plan og dermed sikrer et unikt lysindfald. Fra hallen er der adgang til de to stuer en suite, der ligeledes er beriget med plankegulve, og i spisestuen er der en spændende karnap, der har bænke hele vejen rundt, hvorfra man kan nyde eftermiddagsteen og det beundringsværdige vue til haven. Endelig afrundes dette plan af et gæstetoilet, et grovkøkken samt et køkken, inden man kan tage den smukke trappe fra hallen op til førstesalens repos.
Fra reposen er der en fordelingsgang, som åbner op til fem værelser. De fire af værelserne har udgang til hver deres altan, mens alle værelserne deles om garderoben, badeværelset og et eksternt toilet
Fra førstesalen er der adgang til andensalen, der har to loftrum samt et værelse, som har udgang til tagterrassen. Afslutningsvis venter kælderen, der rummer et bryggers, seks disponible rum, et fyrrum samt et badeværelse.
Udendørs er der en pragtfuld beplantet grund på hele 2.594 m2, som er anlagt med græsplæne og flere træer, herunder et Atlasfyr som er et af landets højeste. Hele herligheden kan uforstyrret beundres fra terrassen.
Ejendommen ligger i gåafstand fra rekreative områder som Hunderupskoven og Skovsøen.

Til denne villa hører selvstændig byggegrund på 1.467 m2 med selvstændigt matrikelnummer, som i dag tjener som en del af den parklignende have.
En fantastisk ejendom som sjældent udbydes til salg.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18