KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Helgavej 20
5230 Odense M

Sag:1059
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
171 m2
Bebygget areal
171 m2
Grundareal
704 m2
Andet
Opførelsesår
1958
Liggetid
80
Kvadratmeterpris
kr. 49.678
Energimærke
D
Oprettet
13-08-2019
Opdateret
01-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne hunderupvilla er, med sin elegante indretning og super udnytttelse af arealerne i huset, et absolut besøg værd. Villa blev af nuværende ejer total ombygget og moderniseret overalt i 2010. Det samlede areal udgør 310 m2 heraf er 128 m2 beliggende i underetagen og i absolut boligkvalitet.

Villaen ligger på solsiden af Helgavej hvor såvel morgensolen som eftermiddagssolen kan nydes hele dagen fra den lukkede have og den store træterrasse. Villaen er indrettet i 2 niveauer i i st. plan, og er udstyret med 45 cm brede Douglas fyrretræsgulve fra Dinesen overalt med gulvvarme, hvilket giver et smukt nordisk look. Villaen indeholder entré med klinkegulv og spændende rå murstensvæg, herfra er der adgang til fordelergang med adgang til super vinrum med cooler og vinkøleskab. Helt fantastisk køkken alrum med elementer i højglans hvid fra Invita, og hvor sælger har fået designet overskabe i metallook, som passer helt perfekt til de hvide skuffer. I alrumment er der indbygget en brændeovn i rå murstensvæg, hvilket giver huset et meget stilrent look. Fra køkkenet er der udgang til haven og den store træterrasse med elektrisk markise, så man er overdækket mod solen og når duggen falder. Fra den modsatte side af alrummet, er der udgang til lille hyggelig morgenterrasse.

Forældreafdeling med stort soveværelse med skabe samt med udgang til haven og terrassen, stort lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, nedsænket kar samt stor bruseniche, og naturligvis gulvvarme og håndklædetørrer med varme. På næste niveau af huset finder De den dejlige opholdsstue som har store vinduespartier som giver et flot lys til de hvide vægge og de bredde gulvplanker.

På dette plan finder De ydermere 2 store børneværelser og stort badeværelse med brus og håndvask i flot design.

Underetagen er super anvendelig og indeholder stort alrum med klinkegulv og med adgang til depotrum under huset, dejligt bryggers med lækkert skabsarrangement, samt adgang til stort værelse samt kontor og eget badeværelse med brus. Kælderen er særdeles anvendelig til teenage afdeling, idet der samtidig er egen indgang.

Ejendommen har vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu samt flot skifertag.

Sluttelig skal nævnes den dejlige lukkede have hvor solen kan nydes hele dagen, og den korte gåafstand til centrum.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18