KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Munkebjergvej 19
5000 Odense C

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I den stille ende af Munkebjergkvarteret og med kort afstand til mange af byens attraktioner ligger denne gennemført renoverede villa fra starten af 1930?erne. Herfra kan man gå til centrum af Odense og til det skønne rekreative område Munkedammen. I har cirka tre hundrede meter til boldklubben og til den nærmeste skole, der er en friskole. Der er i alt tre forskellige skoler inden for blot tusind meter. Det er ligeledes nemt at komme til Rosengårdscentret, større arbejdspladser som hospitalet og universitetet, ligesom motorvejsnettet nås på cirka ti minutter. Selve kvarteret er som en stille villavej uden gennemkørende trafik.

Boligen fremstår hyggelig og med herskabelige træk på én og samme tid. Den er renoveret fra yderst til inderst, så den skinner som en perle. Tegltaget er fra 2019, og det samme er tagrenderne og kvisten i zink. Vinduer og døre, bortset fra den originale og meget smukke hoveddør i massivt træ, er kommet til i 2019. Murværket er blevet fuget, og I får præsentable kobberlamper med automatisk lystænding på fronten af huset, ligesom flisebelægningen foran huset og garagen medvirker til at huset fremstår venligt og imødekommende over for gæster. Der er installeret nyt vvs- og el-system i 2005 og 2006, ligesom der kom en ny varmeveksel til i 2015.

I får tre stuer en suite i stueetagen og dør ud til en af boligens terrasser. Køkkenet er lukket og af nyere dato fra 2013 med mulighed for at integrere det i den midterste af stuerne, hvis I ønsker et stort, åbent køkkenalrum. Der er gæstetoilet på etagen og desuden entré, hvorfra der er trappeforløb til første sal og underetagen. På første sal får I to værelser, walk-in garderobe og badeværelse. Der ligger gulv på loftet, der kan inddrages til yderligere værelser. Underetagen byder på badeværelse, bryggers og to dejlige disponible rum med flere anvendelsesmuligheder. I kan se frem til flere fine detaljer i boligen som specialdesignede radiatorskjulere og newyorker-look på flere af væggene. Udendørsarealerne er lige så smagfuldt indrettet som den indvendige del af boligen. I får mulighed for at følge solen rundt hele dagen på terrasserne, der er anlagt i forskudte planer. Haven, der også byder på et figentræ og en guldregn, er nem at holde i hverdagen og umulig ikke at holde af hele tiden.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18