KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Møllemarksvej 20
4681 Herfølge

Sag:9479
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.350.000
Arealer m.m.
Boligareal
147 m2
Bebygget areal
186 m2
Grundareal
713 m2
Andet
Opførelsesår
2007
Liggetid
29
Kvadratmeterpris
kr. 22.789
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
16-04-2018
Opdateret
16-05-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi slår nu dørene op for disse 147 fantastiske kvadratmeter, som i et skønt område i Herfølge, står klar til at favne hele familien med en ideel og gennemtænkt planløsning og som åbner op for et ocean af muligheder.

Ejendommen, som er fra 2007 tilbyder udover boligdelen en lækker, integreret garage på hele 40 kvadratmeter samt 8-9 kvadratmeter skur med fliser. Her er plads og muligheder til alt det, som en helt almindelig villa ikke tilbyder - nemlig et slaraffenland for gør-det-selv typen, masser af opbevaringsplads og ikke mindst mulighed for at invitere mange gæster og dermed afholde større fødselsdagsarrangementer eller måske bare være vært for et brag af en garagefest.

Villaen præsenterer sig flot med en lys murstensfacade og hvide døre og vinduer. Det gode indtryk fortsætter indenfor, hvor hvide vægge, lyse lofter og stilfulde gulve sikrer en indbydende bolig, som opfylder den moderne families behov. Foruden de i alt 4 regulære værelser fås også 2 gode badeværelser med brusenicher og boligen fuldendes af et bryggers, som er skabt til den aktive familie, som efter fritidsaktiviteter har brug for et sted til mudrede fodboldstøvler eller vådt løbetøj. Med den gavmilde bordplads, grovvask og ikke mindst plads til vaskefaciliteter kommer man ikke til at mange noget.

Villaens samlingspunkt er det lyse og skønne køkken-alrum med super flot og stilrent interiør. Her sættes samværet i højsæde. Ind gennem vinduerne og terrassedørene beriger solens stråler med et skønt lysindfald. Den store stue med plads til både sofagruppe og legende børn, har vinduer på 3 sider og er derfor lys og indbydende. Udsigten til haven kan frit nydes og med havedøren åben foldes stuen ud og nærmest medinddrager terrassen.

Haven er eminent for familielivet. Stor dejlig terrasse, hvor måltider under åben himmel kan nydes og bare ren afslapning får her de optimale betingelser. På den grønne plæne kan børnene boltre sig og her er ikke meget vedligeholdelse. Hele indgangspartier er flot flisebelagt og her kan nemt skabes hygge med flot beplantede krukker og udendørs belysning, ligesom der ved indkørslen til garagen på den anden side af huset prydes med smukke Rhododendronbuske, som stort set passer sig selv.


Villaen er beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter, praktisk talt omgivet af grønne, rekreative områder, hvorfra trygge stisystemer fører til byens skoler, indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og stationen, hvorfra der er regelmæssig togdrift til hhv. Næstved og Køge. Med den snarlige, nye Køge Nord togbane står du faktisk på Københavns Hovedbanegård i løbet af 30 minutter, ligesom motorvejsnettet nås på ganske få minutter.


Virkelig god plads og lyse, reelle rum, det er essensen af denne velholdte villa, som takket være kvalitetsmaterialer står i glimrende stand og fuldstændig indflytningsklar.

Lad os vise jer det hele på tætteste hold ved en fremvisning - kontakt os allerede i dag og hør nærmere.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen, tlf. 24646455. Mail sydkysten@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - salærer fra kr. 35.000 inkl. moms.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18