KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rosengården 10
4653 Karise

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

RUMMELIG BOLIG.
RIGTIG GOD BELIGGENHED TIL BØRNEFAMILIEN.
GOD PLANLØSNING.STILREN OG MODERNE INDRETNING.UDSIGT OVER ÅBNE MARKER OG SKOV.

I et hyggeligt og roligt kvarter, der ligger i gåafstand til både skole, børnehave, SFO, station og dagligvarebutikker, ligger denne fantastisk velholdte ejendom og venter på sine nye beboere. Indenfor byder huset på en rigtig fornuftig planløsning, som fordeler sig på hele fem værelser, kombineret entré og bryggers med god skabsplads, to badeværelser og et kæmpe og helt fantastisk køkken-alrum med højt til loftet, smukke gennemgående gulve og åben vinduesfacade med fri udsigt over marker. Fra stuen er der to udgange til terrassen, der er anlagt ud for alrummet.
Huset fremstår overalt yderst velholdt meget lækkert og indrettet med gode funktionelle løsninger. Der er installeret Genvex system i huset og der er gulvvarme i alle rum. Haven er skønt indrettet med lækker overdækket terrasse, stor plæne, legehus og praktisk flisebelægning i indkørsel og carport, Et hus, der både ude og inde fremstår flot og fantastisk velholdt.

I et hyggeligt og roligt kvarter, der ligger i gåafstand til både skole, børnehave, SFO, station og dagligvarebutikker, ligger denne fantastisk velholdte ejendom og venter på sine nye beboere. Indenfor byder huset på en rigtig fornuftig planløsning. Huset fremstår både inde og ude, yderst velholdt og med stilrene løsninger. Haven er skønt indrettet med lækker overdækket terrasse, stor plæne, legehus og praktisk flisebelægning i indkørsel og carport.

I roligt kvarter og i gåafstand til dette meste, ligger dette lækre hus og venter på sine nye beboere. En god planløsning skaber plads til det hele og her er smukke indretningsløsninger over alt. Haven er indrettet med lækker overdækket terrasse, stor plæne, legehus og praktisk flisebelægning i indkørsel og carport.

Skøn beliggenhed og tæt på det meste, ligger denne super lækre ejendom. Her er god udnyttelse af m2 og smukke indretningsløsninger over alt. Både ude og inde fremstår huset yderst lækkert velholdt og moderne.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18