KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ved Banen 4
4652 Hårlev

Sag:M19026
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.595.000
Arealer m.m.
Boligareal
119 m2
Bebygget areal
70 m2
Grundareal
572 m2
Carportareal
20 m2
Andet
Opførelsesår
1878
Liggetid
120
Kvadratmeterpris
kr. 13.403
Energimærke
C
Oprettet
13-08-2019
Opdateret
11-12-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I gåafstand til alt

God planløsning

Super charmerende have


Ved Banen 4 er helt centralt beliggende i Hårlev i gåafstand til både skoler, daginstitutioner og dagligvarebutikker. Et dejligt og børnevenligt kvarter med stisystemer til skole og børnehave, tæt på skønne naturoplevelser og få minutters køretur til vandet.

Når I ankommer til huset bliver i mødt af et charmerende og hyggeligt syn med den fine grusbelagte indkørsel og de stemningsfulde, gulmalede facader.

Pladsen i huset er fordelt på to etager, I stueetagen byder huset indenfor i en fin entré med videre adgang til køkken, badeværelse og stue. Stuen er stor og lys og planløsningen lægger op til, at væggen mellem køkken og stue kan slås ned og skabe et dejligt køkken-alrum. Fra stuen er der trappe til førstesalen, der rummer repos, tre værelser og et toilet. Køkken og bad fremstår velholdt og brugbart.

Haven er super hyggelig og charmerende med pergola, hyggekroge, buske og træer og en skøn plæne med gold plads til leg og boldspil. Der hører i øvrigt carport med tilstødende skur til huset og så har boligen desuden er rigtig flot tilstandsrapport.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18