KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sikavej 20, Ejby
4623 Lille Skensved

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På en lukket vej i Ejby, hvor husene ligger samlet omkring et skønt fællesareal, ligger denne klassiske murstensvilla fra 1979.
Her bliver man en del af et aktivt landsbymiljø med medborgerhus, skole, børnehave, gode indkøbsmuligheder og et godt fællesskab naboerne imellem. Det tager kun få minutter at nå den motorvejstilkørsel, og godt syv kilometer til Køge, hvor Universitetshospitalet netop nu er fuld gang med at udvide.

Huset er opført i røde mursten, er udstyret med et brunt tegltag og er omgivet af en dejlig, solrig have, der er nem og overskuelig at holde.
Med til ejendommen hører også en dobbelt carport med isoleret og opvarmet værksted, så gør-det-selv-manden har de bedst mulige kår.

Huset er opvarmet med el, med et sydvendt 6 kW solcelleanlæg bidrager med en god andel af opvarmningen, så udgifterne holdes ned.

Indenfor byder huset på en hyggelig atmosfære og gennemtænkt planløsning. Overtøjet hænger man i den nydelige entré, hvorfra der er adgang til et lyst og rummeligt badeværelse med muret bruseniche og varme gulvet. Fra entréen er der ligeledes adgang til en dejlig opholdsstue med store vestvendte vinduespartier, der slipper dagslyset ind i rigelige mængder.

Middagen nydes i det hyggelige køkken-alrum, der byder på masser af skabe og god plads til spisebordet. Her er der mulighed for at åbne op ud til en skøn terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag.
Villaen rummer desuden et godt soveværelse med adgang til badeværelset, to børneværelser, der lige nu er slået sammen til et, samt et praktisk bryggers, der også fungerer som baggang. I bryggerset finder man desuden en loftslem, der fører op til rummeligtloftsrummed god opbevaringsplads.

En veldisponeret villa med en dejlig have og en attraktiv beliggenhed i hyggelige Ejby. Ring allerede i dag og hør nærmere.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18