KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vedskøllevej 111
4600 Køge

Sag:A19004
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.595.000
Arealer m.m.
Boligareal
201 m2
Bebygget areal
131 m2
Grundareal
1.003 m2
Carportareal
11 m2
Andet
Opførelsesår
1952
Liggetid
63
Kvadratmeterpris
kr. 12.910
Energimærke
G
Oprettet
14-03-2019
Opdateret
16-05-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her får i en bolig, der er så stor og så tilpas anderledes og interessant indrettet, at den kan bruges til flere forskellige formål. Ejendommen består af to bygninger, der er føjet sammen af en mellembygning. De to bygninger klæder hinanden og kan inspirere nye ejere til, at den ældre generation bor i den ene, og den yngre i den anden eller er i en konstellation af venner, der vil bo sammen, kan dette også sagtens lade sig gøre. Man kan også anvende dele af huset som arbejdsplads, og den anden til privatbolig. Den store familie, hvor nogle af Jer er teenagere, kan også sagtens føle sig tilpas i ejendommen, da den ene af bygningerne eller etagerne kan gøre plads til privatlivet.
Ejendommen er beliggende i et naturskønt område i landsbyen Vedskølle tæt på Vallø slot, med den populære og flotte slotshave. Landsbyen ligger blot tre km. fra Herfølge og seks km. fra Køge, har 285 indbyggere og et aktivt landsbymiljø. Der er en en nedlagt og nu ombygget brugsforretning, som danner et fælles omdrejningspunkt om fødselsdage og andre hyggelige arrangementer.
I begge husdele, der udgør i alt 201 m2, er der to etager, hvor de store værelser er på den øverste og fællesrummene på den nederste. I det ene store værelse vil i se de fritlagte bjælker og et smukt træloft, ligesom der er skabt en original skabsløsning i skunkrummet med tre i sig selv dekorative trædøre ind til dem.
I de to store stuer er der effektive brændeovne, der kan stå for det meste af husets opvarmning. I den ene bygning er der flotte Junckers-gulve. Her er et stort, velindrettet køkkenalrum og et traditionelt viktualierum. Badeværelset er praktisk indrettet, og lysindfaldet er super godt fra de mange vinduer, og der er bevaret flere originale detaljer. Alle disse elementer får boligen til fremstå indbydende, varm og super charmerende. Et indflytningsklart hus med sjæl.

Bemærk: Sælgers faktiske årsforbrug i strøm udgør 7046 kwh svarende til kr. 14.270,17 (incl. udgiften til alm. husholdningsstrøm). Dertil kommer forbrug af træbriketter - anslået 4 paller a kr. 3.000/palle eller i alt kr. 12.000.

Kontakt os allerede i dag for en personlig fremvisning.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18