KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Stevnsvej 89, Strøby Egede
4600 Køge

Sag:9472
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.875.000
Arealer m.m.
Boligareal
221 m2
Bebygget areal
173 m2
Grundareal
934 m2
Carportareal
40 m2
Andet
Opførelsesår
1975
Liggetid
263
Kvadratmeterpris
kr. 13.009
Energimærke
F
Oprettet
13-09-2018
Opdateret
04-06-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Stevnsvej 89, Strøby Egede

Gåafstand til stranden - 2-i-1-bolig - 221 m2 - 5 værelser - 2 stuer - 2 køkkener - 2 badeværelser - 2 varmepumper og alt det løse?..

Udgangspunktet er en skøn, lukket gårdsplads, omgivet af hvidkalkede bygninger, hvor træværket er malet en dyb, rød farve.
De i alt 221 kvadratmeter, opført i 1975, fordeler sig på en sådan måde, at boligen giver plads og råderum til 2 familier, flere generationer eller til den store sammenbragte familie, hvor børnenes alder spænder vidt. Der findes separat adgang til begge boliger.
I ejendommens hovedhus findes en skøn førstesal, hvor repos, værelse og dejligt soveværelse står klar. Fra soveværelset er der adgang til den skønneste altan, hvor familien rigtig kan hygge, samt nyde en storslået udsigt udover åbne marker og hen til det smukke Vallø Slot. Her får man virkelig det smukkeste ud af årstidernes skiften og farver.
I det elegante køkken kombinerer de romantiske, hvide fyldningslåger med sorte greb en ren og feminin stil med moderne funktionalitet. Ved vinduet ud mod haven er skabt en hyggelig spiseplads, hvor hverdagens måltider kan indtages og hvorfra, der kan samtales med kokken under madlavningen.
Badeværelset har et middelhavsinspireret udtryk over sig med en solvarm stemning og en skøn atmosfære, hvor det naturlige interiør dominerer. I brusenichen bringer ovenlysvinduet et skønt dagslys ind og i de sene timer kan man være heldig at nyde en klar stjernehimmel.
I stuen drages man straks af de smukke, mørke trægulve, som står i flot kontrast til det lyse træloft. Her kan let skabes hygge og personlig stil og i de kolde måneder kan man glæde sig til de knitrende lyde fra brændeovnen.
I stueplan findes tillige et skønt soveværelse samt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt mindre entré til overtøj og fodtøj.
På den delvist overdækkede terrasse med afskærmning og læ kan udelivet nydes maksimalt og helt privat. Her er plads til havemøbler, grill og parasol. De farvede glasfliser er en lækker finesse og både her og på havens anden terrasse kan skrues ekstra op for hyggen med oliventræer, lanterner og måske et loungesæt, som vil være en ekstravagant måde at udnytte terrassen på.
Vi tager nu turen til bygning 2, som byder på rå gasbetonvægge, lækre klinkegulve og trægulve med en generel minimalistisk stil. En skøn stue og 2 dejlige værelser kommer man her til at råde over. Fuldstændig i tråd med det hvide og sorte look i køkkenet generelt, tilfører det skakternede gulv rummet et flot og klassisk udseende. Den lågefri løsning giver nem og hurtig adgang til gryder, tallerkner og andet inventar.
Badeværelset fremstår med sorte højglansklinker og hvid sanitet. Et lækkert arrangement med skabe omgiver den nedfældede håndvask og udover bruseniche findes også plads til vaskefaciliteterne.
For nuværende er den store have adskilt af et hegn og således opdelt i 2, men denne løsning vil let kunne ændres og et kæmpe slaraffenland åbner sig for både børn og barnlige sjæle. Herudover vil der være fine muligheder for køkkenhave, drivhus og hvad man ellers har af haveprojekter på ønskelisten.
I den overdækkede carport er skabt fin plads til renovation og et lille skur til opbevaring. De 2 varmepumper klarer næsten hele opvarmingen af ejendommen.

Hele herligheden har en beliggenhed som siger spar 2. Udsyn til åbne marker, omkringliggende smuk natur, og med en bopæl i Strøby Egede er man tæt på alt, hvad der kræves af den moderne familie. Via stisystemer kan børnene trygt cykle til Strøbyskolen, hvorfra også en del fritidsaktiviteter tager sit udspring. Tæt på skøn strand, gode indkøbsmuligheder med fordelagtige åbningstider, friskbagt brød fra bageren, bibliotek, apotek, tankstation og flere dejlige spisesteder. Køge Centrum nås på ganske få minutter og bussen kører lige udenfor døren. Ganske tæt på adressen findes den skønne Solgårdspark med Ådal-området, som tilbyder flotte rekreative opholdssteder og som altid er et besøg værd, hvad enten den firbenede skal luftes eller man ønsker at deltage i et af de mange spændende arrangementer året rundt. Hertil kommer Vallø Slot og Slotspark, som ligeledes ligger i rimelig afstand. Boligen har fibernet.

Ansvarlig ejendomsmægler: Janne Lynge tlf.: 24650039 mail: janne@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18