KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gl. Tadrevej 5
4340 Tølløse

Sag:8691804
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.445.000
Arealer m.m.
Boligareal
155 m2
Bebygget areal
155 m2
Grundareal
2.902 m2
Garageareal
48 m2
Andet
Opførelsesår
1965
Liggetid
108
Kvadratmeterpris
kr. 15.774
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
30-07-2019
Opdateret
16-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Boligen indeholder en dejlig lys foyer, hvor den udvendige kældertrappe er inddraget og på den måde er der skabt et særdeles hyggeligt indgangsparti med direkte forbindelse til kælderen. Køkkenet er også blevet udskiftet og opbygget med masser af skabe og hvor der er skabt god plads til et hyggeligt spiseafsnit. Stor stue med udgang til overdækket terrasse i fantastiske grønne omgivelser. Fordelingsgang til 3 værelser, stort soveværelse med masser af skabe og et originalt, flot og velholdt brusebadeværelse.
Fra stuen er der en trappe ned til et større rum, der fungerer som gildesal eller hvad man nu har lyst til. Der er en dejlig stor vaskekælder og lidt disponible rum. Flotte velholdte parketgulve i asketræ og listelofter i Oregon pine.

Boligen er velholdt og opført i kvalitetsmaterialer.Blandt andet er murstene Faurbo mursten muret med struktur. Taget er det oprindelige, men er malet flere gange og fremstår flot. Vinduerne er udført af kvalitetstræ og fremstår stadig som nye.

Grunden er ca. 3000 kvm stor og der er dobbelt carport, et par udhuse med mere og så er haven indrettet med flere opholdsområder, hvor det nu passer en at sidde. På bagsiden af huset er der et par drivhuse, som man kan anvende eller lade være. De kan ikke ses fra haven og kan i princippet ignoreres. Vi mener, at en køber får meget bolig for pengene, men ring til os på 52111906 / 25559452 og hør om mulighederne.

Denne velholdte bolig ligger midt i det flotte kuperede og historiske område Elverdamsdalen. Der er kun 1 km til Tølløse med flere børnehaver, skoler og indkøbsmuligheder, sportshal m.m og tog til København eller 5 minutter i bil til Holbækmotorvejen. Området er et flot kuperet naturlandskab med masser af historie omkring Aastrup Kloster fra 1588 eller Tadre Mølle, hvor tv-serien Livsens Ondskab er optaget. Hertil er der det tidligere Tølløse Slot, Brorfelde omkring Sophienholm gods og MaglesøSe mere på de respektive hjemmesider.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18