KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gl. Tadrevej 5
4340 Tølløse

Sag:8691804
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
155 m2
Bebygget areal
155 m2
Grundareal
2.902 m2
Garageareal
48 m2
Andet
Opførelsesår
1965
Liggetid
42
Kvadratmeterpris
kr. 16.097
Energimærke
E
Oprettet
30-07-2019
Opdateret
11-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne velholdte bolig ligger midt i det flotte kuperede og historiske område Elverdamsdalen. Der er kun 1 km til Tølløse med flere børnehaver, skoler og indkøbsmuligheder, sportshal m.m og tog til København eller 5 minutter i bil til Holbækmotorvejen. Området er et flot kuperet naturlandskab med masser af historie omkring Aastrup Kloster fra 1588 eller Tadre Mølle, hvor tv-serien Livsens Ondskab er optaget. Hertil er der det tidligere Tølløse Slot, Brorfelde omkring Sophienholm gods og MaglesøSe mere på de respektive hjemmesider.

Boligen er velholdt og med mange detaljer. Boligen er opført i Faurbo mursten med struktur på facaderne. Taget er det oprindelige, men er malet flere gange og fremstår rigtig fint. Vinduerne er udført af kvalitetstræ og fremstår stadig som nye. Det oprindelige indgangsparti er blevet udvidet til en meget større og lys entre, hvor den tidligere udvendige kældertrappe også er blevet inddraget. Det er en ret lækker entre. Stort dejligt HTH køkken med megen skabsplads og en særlig køkkenindretning, der giver god plads til spiseplads. Stor stue med vindeltrappe til kælderen og udgang til dejlig overdækket terrasse i den naturskønne have. I stuen er der en brændeovn med kovekssystem, så den er ret effektiv til en rigtig kold dag. Stuen er med listeloft i Oregon Pine og med gulv i asketræ. Fra stuen er der via en fin støbejern spindeltrappe adgang til kælderens festlokale og resten af kælderen. Fra entreen føres man også til en fordelingsgang til 3 værelser, stort nydeligt badeværelse og et dejligt stort soveværelse med masser af skabe. Alle disse værelser er udstyret med særligt lyddæmpende glas, så jernbanetrafikken høres ikke.
Kælderen er med højtsiddende vinduer og dermed godt lysindfald. Kælderen har fyr- og vaskerum (gasvarme), et par disponible værkstedsrum og et større rum, som fungerer som gildesal.
Huset fremstår i træmaterialernes naturlig look, men det er relativt simpelt at ændre til den stil man måtte ønske.

Huset ligger på den næsten 3000 kvm store grund og har en skøn have. Der er flere terrasser og derudover er der en stor garage, udhuse og på bagsiden af huset et par drivhuse. For nogle år siden blev der givet tilladelse til udstykning, men sælger har ikke benyttet muligheden. Det er uvist hvorvidt udstykningstilladelsen stadig er gældende. Så et spændende haveanlæg med masser af rum, terrasser og opbevaringsplads og muligheder.

Som det kan ses på krakkortet, ligger boligen tæt på jernbanen. Der er planlagt eldrift på linjen i løbet af 2020 og så vil støj stort set være elimineret. Sidder man i haven på en af terrasserne er det i forvejen begrænset, hvad der registreres når et tog passerer.

Boligen og haven er med detaljer, som skal opleves. Derfor ring til os på 52 11 19 06 og få en uforpligtende fremvisning.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18