KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Svogerslev Hovedgade 21, Svogerslev
4000 Roskilde

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her mødes nyt og gammelt på den helt rigtige måde. Man kan ikke undgå at blive i godt humør, når man ruller ind på den store gårdsplads og parkerer i skyggen af de smukke gamle træer. Man føler sig virkelig velkommen og nærmest hensat til en anden tid.
Ejendommen består af hovedbygningen og en stor længe med indbyggede garager. Stråtaget er lagt på begge længer for omkring 10 år siden og er med til at skabe rammen om det perfekte hjem til familien, der vil ha mere end blot et sted at bo.
Hovedhuset består af følgende: Entre med adgang til gæstetoilet og et værelse. Fra entreen kommer man ind i stuen, eller rettere stuerne. Her er blevet plads til både opholdsstue, spisestue og en klinkebelagt (gulvvarme) pejsestue med det smukkeste lysindfald. Fra spisestuen er der åben adgang til det store moderne køkken der også har direkte adgang til den overdækkede terrasse mod syd. På 1. sal finder du en meget stor repos (kan nemt blive et ekstra værelse) og to regulære værelser. Fra det ene værelse er der afgang til den overdådige tagterrasse. Hertil kommer særdeles smagfuldt flisebad med brus.
I sidebygningen der udgør 209 kvm. (ikke registreret som bolig) finder du følgende: Forrum med trappe til 1. sal og adgang til vaskerum. Hertil kommer grovkøkken, stort opbevaringsrum, værkstedsafdeling og adgang til den dobbelte garage med grav og støbt gulv.
På 1. sal finder du et flere disponible rum med et utal af anvendelsesmuligheder.
Kort sagt får du en bolig der kan opfylde mange drømme om plads til hele familien og mulighed for at dyrke pladskrævende fritidsinteresser i hjemmet.
Det flotte stråtag er som nævnt brandhæmmende og det betyder en meget lavere udgift til husforsikringen, end traditionelle stråtage ville medføre.
Hele haveanlægget er særdeles velholdt og rummer flere terrasser, der skaber en skøn ramme for familiens udeliv.
Ejendommen ligger centralt i Svogerslev, lige vest for Roskilde og byder på god skole, indkøb, bustransport til Roskilde Station - alt sammen i gåafstand. Hertil kommer gåafstand til Lynhøjsøerne, der byder på rent badevand, fiskeri, hundeagility og meget mere.
Det er fuldt fortjent at denne ejendom er noteret som bevaringsværdig (niveau 6).
Bestil en fremvisning hos Wennemoes Bolig på tlf. 4635 0011.

Bliv klogere på boligen og på Svogerslev. Boligen er netop blevet præsenteret i et boligprogram på tv og du kan se udsendelsen her: https://www.youtube.com/watch?v=MUOqT6Oov6A
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18