KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sankt Ibs Vej 17
4000 Roskilde

Sag:RS-21172
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.600.000
Arealer m.m.
Boligareal
132 m2
Bebygget areal
162 m2
Grundareal
848 m2
Andet
Opførelsesår
1892
Liggetid
7
Kvadratmeterpris
kr. 34.848
Energimærke
D
Oprettet
15-03-2021
Opdateret
22-03-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

VILLA I ROSKILDE HAVN TIL FULD MODERNISERING

KVARTERET:
Villaen er beliggende med en helt unik beliggenhed i kanten af havnen og Roskilde Fjord, i et eftertragtet kvarterer i Roskilde nær centrum og med parkerne lige uden for matriklen. Endvidere tæt på flere daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN:
Denne charmerende villa er oprindeligt opført i 1892 på 848 kvm grund2. Villaen byder på 132 kvm boligareal fordelt på 82 kvm i stuen og 50 kvm på 1. salen. Derudover er der i stueplan indrettet 80 kvm gildesal i beboelsesstandard - dette har status af indbygget udhus. Ejendommen indeholder i stueplan klassisk mindre entré med trappe til 1. salen samt adgang til gæstetoilet. Endvidere 2 separate stuer på hver sin side - heraf den ene med to stuer én suite. Fra begge stuer er der adgang til det store spisekøkken, der har udgang til en ældre sydvestvendt udestue samt terrasse. I forlængelse af køkkenet ligger den del af huset, som er gildesalen. Denne del er indrettet som en stor stue med brændeovn samt bryggers, der fører til mindre disponibelt rum, der pt. er indrettet som viktualierum. Fra bryggerset er der endvidere udgang til baghaven. Fra den store stue er der ligeledes udgang til såvel for- som baghave samt til garage.

1. salen er indrettet med repos, badeværelse med udsigt til havnen og to værelser - det ene med indbyggede skabe i skråvæggen og det andet med alkove.

Haven er anlagt med hyggekroge, havebassin og kig til Byparken og det store grønne areal ved Havnevej.

Der kan være lidt trafik i nærmiljøet, da man er ved havnen, men beliggenheden opvejer absolut dette!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18