KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lindenborgvej 135, Gevninge
4000 Roskilde

Sag:RS-21421
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.750.000
Arealer m.m.
Boligareal
145 m2
Bebygget areal
100 m2
Grundareal
1.221 m2
Carportareal
35 m2
Andet
Opførelsesår
1876
Liggetid
77
Kvadratmeterpris
kr. 32.759
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
06-09-2021
Opdateret
22-11-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

KVARTERET:
I får en pragtfuld beliggenhed i Gevninge med bus, indkøb og daginstitution indenfor en radius af blot 600 meter, mens den gode Trællerupskole og sportsfaciliteter er en kort cykeltur væk. Endelig får I nem adgang til motorvejen, mens køreturen til Roskilde og Holbæk kan nås på omtrent et kvarter.

EJENDOMMEN:
Den 145 kvm store boligdel er fra 1876 og ligger på en parklignende 1.221 kvm stor grund. Hertil hører også en selvstændig bygning med mange anvendelsesmuligheder, så der er god plads til to familier eller firma på hjemmeadressen. Begge bygninger er i rigtig god stand, da de har gennemgået en større renovering både indvendigt og udvendigt i perioden 2003-2006.

Husets trumfkort er de to sammenhængende stuer, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede sprossevinduer, som sikrer et skønt lysindfald. I stuerne kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller nyde en stille stund på sofaen. HTH-køkkenet har et praktisk spiseafsnit og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et soveværelse og et badeværelse. Førstesalen rummer to værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge og synlige bjælker. Desuden kan det ene værelse inddeles i to, hvis I har behov for et ekstra børneværelse, kontor eller hobbyrum.

I får også en selvstændig bygning med et butikslokale, der i dag anvendes som frisørsalon, så der medfølger integreret udsugning i loftet og andre installationer til frisørfaget. Oveni er der to disponible rum, et bryggers, et badeværelse og et tekøkken med en kogende vandhane fra Grohe.
Udenfor venter en pragtfuld have med et drivhus, hyggekroge og tre terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel, mens det charmerende orangeri gør det muligt at nyde havelivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over iet er der en carport og to udhuse.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18