KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Langengen 18, Svogerselv
4000 Roskilde

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Langengen 18, en fantastisk adresse, som I vil elske at kalde jeres egen.

Vi befinder os i et lukket villaområde, hvor I hurtigt bemærker en stille og rolig atmosfære, der straks får jer ned i gear. Selve ejendommen ligger ud til et åbent, rekreativt område med heste og køer, der understreger områdets idylliske stemning og skaber den fineste kulisse for jeres tilværelse. På trods af de åbne vidder og den rene idyl, så er vi tæt på alt, hvad Svogerslev har at tilbyde. Både skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter ligger ganske tæt på, og der er hurtigt adgang til flere indkøbsmuligheder.

Beliggenheden er ideel for en villa som denne: en flot og velholdt familievilla med mange muligheder og en funktionel planløsning.

Børnefamilien kan særligt glæde sig over den gode 1. sal, hvor der nemt kan etableres børneafdeling. I dag indeholder etagen en stor stue og et dobbelt værelse. For at skabe en børneafdeling, vil en oplagt mulighed være at inddrage en del af stuen som et ekstra værelse og et badeværelse.

Stueplan byder også på et væld af muligheder, og I kan faktisk forme planløsningen så den passer perfekt til jer. Her er der også mulighed for at inddrage en del af den store stue som et ekstra værelse, så I får tre børneværelser i stedet for de to, der i forvejen er. Således kan der altså skabes plads til selv den store familie. Stueplan indeholder også et nydeligt UNOFORM køkken fra ca 2010, som er opført med tidløse træelementer og flotte bordplader. Her kan indrettes en spisekrog, og når vejret tillader det, kan I gå ud på terrassen herfra og nyde sommeren. I forbindelse med køkkenet har I et stort og praktisk klinkebelagt bryggers med vaskefaciliteter og masser af opbevaringsplads. Etagen afsluttes med et badeværelse med separat bruseniche og badekar samt et gæstetoilet, som gør det nemt for hele familien at gøre sig klar inden skole og arbejde.

Denne villa er som skabt til et dejligt familieliv.

Vi fortsætter udenfor, hvor jeres store have ligger helt lukket og ugeneret. Haven er anlagt med dejlige terrasser og grønne plæner, der, ligesom huset, indbyder til familiehygge og boldspil.

Her er der helt igennem skønt!

Vi glæder os til at vise jer denne dejlige bolig. Kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18