KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Østersø 12
3670 Veksø Sjælland

Sag:10939
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.900.000
Arealer m.m.
Boligareal
427 m2
Bebygget areal
273 m2
Grundareal
19.600 m2
Andet
Opførelsesår
1971
Liggetid
65
Kvadratmeterpris
kr. 23.185
Energimærke
D
Oprettet
12-10-2020
Opdateret
17-12-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Svært charmerende landejendom med smuk, parklignende have.
Det er svært ikke at smile lidt, når man betragter en ejendom som denne landvilla. Den hvidkalkede facade, de småsprossede vinduer og ikke mindst det flotte og tætklippede stråtag, giver associationer til en svunden men enklere tid. Der er ganske enkelt ikke et øje tørt, og med hele 427 boligkvadratmeter over halvandet plan, en grund på knap 2 hektar med den dejligste parklignende have samt en hestefold - kan drømmen om det enkle og rolige liv på landet i dén grad udleves her!
Vi befinder os på en lukket vej i det åbne landskab nær lokalsamfundet Søsum i Nordsjælland. Nærmeste større by er Stenløse, der tilmed er stationsby og har alt, hvad man skal bruge i hverdagen.
Huset blev opført i 1971, og udover boligen får I også en carport på 56 m2 med plads til 2-3 biler. Trods sin størrelse er ejendommen faktisk ganske nem at gå til. Der er nemlig ikke (de sædvanlige) gamle landbrugsbygninger, man ofte ikke ved, hvad man skal stille op med. Derudover ligger den tilhørende jord umiddelbart ved ejendommen, så hus og grund er sammenhængende.
Som udgangspunkt er huset velholdt, og det flotte stråtag er også ganske nyt fra 2016. Det er ikke kun husets idylliske ydre der charmerer - stilen er gennemgående, og indenfor kan I glæde jer til en meget stemningsfuld bolig med synlige, rustikke loftsbjælker, massive og flot ornamenterede fyldningsdøre og et væld af andre detaljer. Køkken og badeværelser/toiletter er i original stil, hvilket giver jer mulighed for at opdatere og således sætte jeres præg på ejendommen.
Blandt boligens højdepunkter kan nævnes den virkelig hyggelige pejsestue med udgang til sydvendt terrasse, wellness-rummet med sauna og spabad, den separate teenageafdeling med egen indgang og ikke mindst den opvarmede, overdækkede terrasse på førstesalen med fantastisk udsigt over landskabet.
Alt i alt en ejendom med charme og idyl som få og mange muligheder for at sætte eget præg.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18