KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Danstrupvej 3C
3480 Fredensborg

Sag:10949
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Arealer m.m.
Boligareal
264 m2
Andet
Opførelsesår
1827
Liggetid
279
Energimærke
C
Oprettet
28-05-2021
Opdateret
04-03-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Udlejning! 300 m2 nyrenoverede beboelse - idyllisk beliggenhed i udkanten af Fredensborg

På Danstrupvej 3 i Danstrupby ligger en stor landejendom, hvor lejemålet i nummer 3C nu står ledigt. Her venter 300 m2 indflytningsklare og meget stemningsfulde lokaler, der kan anvendes til såvel erhverv som privat beboelse. Glæd jer til en smagfuld blanding af moderne komfort, stilfuldt interiør og rustikke detaljer. Velkommen til!

Lejemålet er del af en større og meget smuk, stråtækt ejendom som kan dateres tilbage til 1777 med hvide facader og sprossevinduer. Ejendommen består af både beboelse og avlsbygning.
Lejemålet er gennemrenoveret, så alt står skarpt, lækkert og indflytningsklart.

De mange kvadratmeter er fordelt på stueplan og en førstesal. Stueplan er helliget køkkenet og dertilhørende spisestue/alrum i direkte forlængelse. Rummet er belagt med klinkgulv og har hvidt listeloft med tunge bjælker på langs, der skaber en hyggelig, rustik stemning. Køkkenet er fornuftigt nok holdt i landlig stil med hvide fyldningslåger og træbordplader i mørkt træ. Det er et stort køkken med to ovne, amerikanerkøleskab og faciliteter til at bespise selv større selskaber.

Spisestuen er også rummelig og har god plads til større forsamlinger. Her er også udgang til sydvendt terrasse og have, så måltiderne også kan nydes under åben himmel med udsigt til marker og natur. Stueplan har dertil entré med skabsvæg samt et stort badeværelse 7 bruggers med separat toilet.

Førstesalen er indrettet med en stor, hyggelig stue med trægulv, loft til kip og frithængende spær. Den ene ende af rummet giver adgang til to gode værelser og et badeværelse, mens den anden ende af rummet fører til et stort værelse med videre adgang til et stort badeværelse med badekar og en to personers brusekabine.

Hvis man tænker med erhvervsøjemed er lokalerne et kærkommen alternativ til de lidt kønsløse industrikomplekser i byen. Naturmaterialerne og den rustikke atmosfære gør ganske enkelt at man føler sig hjemme og godt tilpas i lokalerne. Sammen med de idylliske og rolige omgivelser skabes et personligt og mere naturligt miljø, der inspirerer, og giver tankerne frit løb. I får et kontormiljø der rimer på harmoni, balance og bæredygtighed - værdier der også afspejles i jeres brand til omverdenen. Rammerne er helt ideelle for erhverv i den kreative branche, for start-ups og for videns baserede erhverv.

Fra ejendommen er der nem forbindelse med Helsingørsvej, der fører til alle fornødenheder i Fredensborg, og videre til Hillerød og til Helsingør i modsatte retning. Turen til København kan klares på godt 35 minutter.
Ring og bestil en fremvisning i dag!

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18