KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gammel Høveltevej 1
3460 Birkerød

Sag:10942
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 14.500.000
Arealer m.m.
Boligareal
249 m2
Bebygget areal
139 m2
Grundareal
2.389 m2
Andet
Opførelsesår
2011
Liggetid
2
Kvadratmeterpris
kr. 58.233
Energimærke
A1
Oprettet
14-09-2020
Opdateret
17-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Er drømmen et opført luksus hus i landlige omgivelser, blot 20 minutters kørelse fra København. Ejendommen er af sælger opført i 2011, i en meget høj kvalitet. Ejendommen er beliggende på en 2.389 m2 ugeneret grund med skøn uforhindret udsigt., dertil er der et yderst anvendeligt udhus, carport til 2 biler samt et stort rum på 50 m2. Herudover er der mulighed for at forpagte 4 Tønder jord i sammenhæng med grunden hvis man ønsker at have mulighed for hestehold og få hestene tæt på.
Stilen er som ude som inde gennemført og der er ikke gået på kompromis med materialevalg. Her hersker ro og hygge og ikke mindst et lysindfald der skal opleves i hele ejendommen.

Man bydes indenfor i præsentabel hall og herfra adgang til gæstetoilet med brus, derefter videre ind i et stort åben Køkken /alrum med et elegant ædelt Palisander køkken og en spisestue / stue opdelt af indbygget dobbeltsidet pejs, herfra er der udgang til den store terrasse med en skønt opvarmet pool og en 35 m2 overdækket fast pavillon. Praktisk bryggers samt et værelse begge med selvstændig indgang, herfra kan man gå over i et yderst anvendeligt stort 50 m2 rum.

Boligen er tegnet af Gantehus, Arkitekt Bent Olsen i et samarbejde med sælger. Huset har et fantastisk lysindfald fra mange sider hvilket har været meningen for at belyst 1. salen som ligger mod nord. Der er en herlig udsigt til markerne i området fra 1.sal.

1.sal betår af et stort anvendeligt pesos, håndbygget ?walk in closet? i egetræ ,i forlængelse heraf et master bedroom med udgang til franskaltan og stort luksuriøst badeværelse med møbler fra designeren Jesper holm med dobbelt spabad og brus, og to børneværelser. Her er rummelighed til den store familie i dejlige omgivelser.

Desuden stor dejlig anlagt parklignende have, som er afskærmet og ligger ugenert hen, nærområdet er anlagt med stisystemer og i cykelafstand til en af Dammarks bedste privat skoler.

Ejendommen er opført med jordvarme og solcelle anlæg i 2012 carport i 2014 her udover er der opført opvarmet pool og pie-terrasse i 2018. huset er af energimærke A og huset ligger i landzonen. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18