KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Furesøhave 4A
3460 Birkerød

Sag:JNL01712
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.800.000
Arealer m.m.
Boligareal
183 m2
Bebygget areal
114 m2
Grundareal
826 m2
Carportareal
14 m2
Andet
Opførelsesår
1985
Kvadratmeterpris
kr. 53.552
Energimærke
C
Oprettet
15-05-2018
Opdateret
15-05-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Kan du leve med fuglesang og rådyr i haven? Her ånder alt fred og idyl! Denne skønne ejendom på 228 kvm ligger på let skrånende grund kun 100 meter fra Furesøen og flot bådebro, hvorfra der kan bades, fiskes, sejles og windsurfes. Man kan nøjes med at slå græs på den 826 kvm store grund og fra haven og huset blot nyde udsigten over Furesøen mod Hareskoven og Nørreskoven.

Udefra ligner huset en almindelig murermestervilla, men indvendig er boligen delt op i fire forskudte planer. En fjerdedel af huset vender ind mod skråningen og udgør kælder med billardrum, vinafdeling, sauna og værksted.. Alt er gennemgribende moderniseret og fremstår superlækkert. Fra indkørsel med carport kommer man ind i entréen og har bryggers og stort køkken/alrum med ovenlys og plads til 22 spisende gæster. En halv trappe fører op til stuen med den skønneste udsigt over Furesøen. Her er syd- og vestvendt altan med grillplads og udsigt til søen. Stort badeværelse i granit samt soveværelse på samme etage.

I underetagen findes stort kontor, to værelser og ekstra badeværelse i marmor. Der er udgang til ugenert have med stor terrasse med spapool, udendørs bruser og søudsigt. Der er drivhus på 12kvm, der leverer grønt hele sommeren. Gulvene er belagt med Black Galaxy-granit med gulvvarme og trapperne er udført i mahogni med lyseffekt. Der er traditionelle varmeapparater i soveværelserne. Huset har ind- og udvendig videoovervågning, nyt gasfyr og mahognivinduer med tre lag glas.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18