KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dalvej 4
3200 Helsinge

Sag:632-B
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.875.000
Arealer m.m.
Boligareal
285 m2
Bebygget areal
140 m2
Grundareal
22.000 m2
Andet
Opførelsesår
1875
Liggetid
32
Kvadratmeterpris
kr. 20.614
Energimærke
E
Oprettet
03-05-2019
Opdateret
05-06-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Fred, ro og skønne omgivelser.

Drømmer du om at bo på landet, have god plads og ingen naboer tæt på.?
Ønsker du fuglekvidder, ro og skønne omgivelser.?
Holder du af grønne marker, frugttræer, urtehave, hestefolde og lille sø i baghaven? Så er Langelandsgaard måske noget for dig.

I udkanten af Helsinge ligger denne smukke ejendom, som opfylder kravet om ro, ingen trafikstøj og dejlig natur. Med brostensbelagt gårdsplads og sprossede vinduer fremstår ejendommen autentisk og meget indbydende. Her er 2,2 ha jord, som ligger op til gården og kun to naboer på vejen. I nærheden findes Pibe Mølle, golfbane og Høbjerg Hegn, hvor ride- eller vandreturen kan nydes alene eller i godt selskab.
Boligen
Stuehuset har stort køkken alrum med brændeovn og adgang til vinkelstue med dejlig udsigt over marker. Herfra er adgang til sydvendt terrasse. Der er desuden et badeværelse. Alt er renoveret i 2016 , hvilket gør, at boligen fremstår lys og venlig. 1. Salen indeholder stor repos/stue med udsigt og to gode værelser. Gæstehuset, som blev renoveret i 2014, rummer tre store værelser samt toilet og bad. Her kan let etableres et funktionelt landkøkken. Med mulighed for to gode lejligheder er Langelandsgaard oplagt til bofællesskab eller flere generationer, der ønsker at være tæt på hinanden i hverdagen. I den store sydvendte have er frugttræer, buske og udsigt til egen sø, hvor eftermiddagssolen og kaffen kan nydes uden forstyrrelser.
Staldbygningerne
Tilbygningerne består bl.a. af hestebokse, et hønsehus og stor garage. I forlængelse af garagen ligger to gode rum, som evt. kan indrettes til yogaafdeling, lager, musik- eller en teenager-afdeling. Her er nok kvadratmeter at tage af. Udenfor staldene er folde til kvæg og heste. Hos naboen ligger desuden god ridebane, som kan benyttes.
Området
Helsinge har velfungerende skoler, gymnasium og gode indkøbsmuligheder. Både skov og strand er inden for rimelig afstand. Alt sammen kun en lille times kørsel til København.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18