KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Thorsvej 41
3140 Ålsgårde

Sag:JNL01966
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.750.000
Arealer m.m.
Boligareal
337 m2
Bebygget areal
209 m2
Grundareal
1.022 m2
Garageareal
40 m2
Andet
Opførelsesår
1976
Liggetid
112
Kvadratmeterpris
kr. 25.964
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
22-07-2019
Opdateret
12-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne villa i Ålsgårde brillerer på især to områder: Beliggenhed og størrelse. Her får I hele 546 etagemeter fordelt over tre plan samt en sublim udsigt over Øresunds klare vand takket være den hævede, skrånende grund på 1022 kvadratmeter. I mødes af en dobbelt garage ude fra vejen, med hus og have gemt væk fra nysgerrige blikke.

Der er egen indgang til kælderen, der byder på flere disponible rum, bryggers, toilet, baderum med tilhørende sauna samt en vinkælder. Det største disponible rum imponerer med både størrelse, stand og sin pejs, der giver rummet karakter. I stueplan lukkes I ind i hallen, der samtidig fungerer som fordelingsgang. Herfra kan I tilgå gæstetoilettet, værelset der er oplagt at udnytte som kontor, de to stuer samt køkkenet. Køkkenet har et strømlinet udtryk og er på smart vis forbundet med spisestuen, så middagen let kan serveres. I pejsestuen er der overdådigt med plads, og her kan man let forestille sig bogreoler klæde væggene, store persiske tæpper på gulvet og klassiske lædermøbler nær pejsen, så man kan sidde her og beundre havet gennem vinduet.

Vuet til vandet tages med på førstesal, der udfolder sig med tre værelser og to badeværelser - det ene privat tilknyttet det mindste værelse. Til hver side er der altan, og den ud mod havet er afskærmet med glas, så man ikke tager noget af udsigten. Haven er enkelt holdt med omkransende buskads, og mod sydvest er der anlagt en stor terrasse i de ugenerede omgivelser. Udover selvfølgelig at være tæt på Øresund, ligger både skole, supermarked, pasningstilbud og skoven indenfor en radius af en kilometer. Endvidere er I tæt på Helsingør, der har flere butikker og caféer.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18