KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Parkvej 20
2960 Rungsted Kyst

Sag:2962JIB
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 11.900.000
Arealer m.m.
Boligareal
325 m2
Bebygget areal
175 m2
Grundareal
2.037 m2
Garageareal
44 m2
Andet
Opførelsesår
1934
Liggetid
15
Kvadratmeterpris
kr. 36.615
Energimærke
D
Oprettet
23-01-2021
Opdateret
08-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Bygget i 1935 da området primært bestod af sommerhuse og plantager. Husets beliggenhed er perfekt anlagt, højt hævet så det har fri udsigt ned over villaernes tage, helt ned til kystlinjen og vandet.
Herskabs og tjenestefolk, her er højt til loftet, smukke indrettede stuer, separat tjenestefolk indgang til husets etager, flotte detaljer og kun gode materialer er brugt til dette hus. Her får man et stykke af Rungsteds historie.
~
En smuk privat indkørsel tager en op til villaen. Her kan man sætte bilerne eller benytte en af de to garager, der er tilhørende til ejendommen. Den store grund på 2037 m2 er fordelt med have rundt om hele huset med mange solrige terrasser.
~
Huset er i rigtig god stand med special lavet nyere sprossede termovinduer, flot nyere tag belagt med MEYER HOLSEN special tegl, samt flot kobbertag og tårn. Et helt igennem sundt og vedligeholdt hus, der nærmer sig sine første 100 år.
~
Den flotte massive hoveddør byder velkommen til huset, hoveddøren blev skiftet for nogle år siden og kostede 110.000 kr. Der er ikke blevet sparret på materialerne, ved de løbende renoveringer.
~
Entréen byder velkommen med indgang til hele stueetagen. Den store 8 kanteede stue er det første blikket falder på, med imponerende 5.25 meter til loftet. Gulvet er belagt med bornholmske granit. En flot stor kamin troner sig op i rummet. Slår man de to altandøre op, får man udsigten ned over Rungsted til kysten.~
~
I den ene fløj er husets anden stue, den anden fløj huset spisestue, som er åbnet op til husets køkken. Køkkenet er et solidt sønderborgkøkken i landlig stil.
~
Bag køkkenet er husets tyende adgang, som forbinder alle etagerne. Fra 8 kants stuen er der forbindelse for herskabet til etagerne.
~
De flotte udskåret døre i hele huset har gamle messinghåndtag, så det hele passer til huset tidsalder.
~
Villaen er bygget ind i højen, så en del af underetagen er i frihøjde ud til terrænet. Underetagen har i dag ikke sin fulde udnyttelse. Den består af stor 8 kantet stue med pejs og gulvvarme, herfra direkte udgang til forsiden af huset, og en af husets mange terrasser, beliggende direkte i terræn. Underetagen består desuden af gildesal, depotrum, vinrum, badeværelse, soveværelse, vaskerum, og yderligere 2 mindre depotrum.
~
1 salen byder på mange muligheder, da der er få bærende vægge. I dag er der 3 soveværelser, franske altaner og 2 gode badeværelser samt adgang til huset tårn. Her er muligheder for, at indrette sig efter familiens behov.
~
Fra grunden er der direkte adgang til skole stien.~
Huset har nyt gasfyr, samt nye plankegulve i spisestue og køkken.
~
Hvis du leder efter en helt unik ejendom med historie og gode muligheder for at etablere den store familie, er det bestemt, en fremvisningen der skal bestilles.~
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18