KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Strandvejen 288A
2930 Klampenborg

Sag:K2020176
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 23.800.000
Arealer m.m.
Boligareal
203 m2
Bebygget areal
111 m2
Grundareal
672 m2
Andet
Opførelsesår
1899
Liggetid
121
Kvadratmeterpris
kr. 117.241
Energimærke
C
Oprettet
01-12-2020
Opdateret
02-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Gennemrenoveret og smagfuldt indrettet med materialer i højeste kvalitet og en beliggenhed som ganske enkelt ikke fås bedre. Så enkelt kan denne pragtfulde villa præsenteres. Vi tillader os dog at udbygge beskrivelsen med væsentlige detaljer, som giver jer et indblik i denne store, smukke strandvejsvilla, hvor udsigten er uovertruffen. Her venter jer et veldisponeret boligareal på hele 203 kvadratmeter og mulighed for luksus hems, der fra A-Z er renoveret efter alle kunstens regler. Man har bevaret husets historiske sjæl og nænsomt istandsat hver eneste kvadratmeter, så resultatet i dag er en 100 % indflytningsklar luksusbolig. Udover en villa med fantastiske kvaliteter får I også en prima beliggenhed i første række til vandet. Udsigten, lyset, luften og den hurtige vej til stranden og den idylliske Skovshoved Havn bidrager med en ekstraordinær herlighedsværdi.Planløsningen fordeler sig på to (tre) etager: Leverum og opholdsrum i stueplan hvor der naturligvis er gulvevarme, en indbydende sove-/opholdsafdeling på førstesalen og en mulighedsrig luksushems, hvor der er potentiale til alt lige fra kontor, hobbyrum eller endnu mere opbevaring. Når den gedigne hoveddør åbner op, er det første, man møder den præsentable entré. Derfra videre til et smukt tapetseret gæstetoilet samt en elegang forstue, der også har potentiale som bibliotek eller kontor. Dernæst et stort, åbent køkken/alrum/stue med eksklusive elementer i røget egetræ, køkkenø med barplads, hvidevarer fra øverste hylde, stemningsfuld hjørnepejs og smukke foldedøre, der åbner direkte op til den store træterrasse, hvor udsigten byder på frit vue over Øresund. Stueplan rummer ligeledes et specialdesignet og ventileret vinrumt samt et lyst og lækkert bryggers. I næste plan venter en ekstra opholdsstue, tre værelser, et eksklusivt walk in-closet og et badeværelse, hvor funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed. Fra førstesalen er der terrasser/altan mod både øst og vest og I har derfor alle muligheder for at indrette charmerende udendørsafdelinger i direkte forlængelse af stuen og soveværelserne. Udover beliggenhedens åbenlyse kvaliteter er det værd at fremhæve nærheden til både spisesteder og Skovshoved Skole, som ligger blot 400 meter fra adressen. I gåafstand fra huset findes desuden SIF. Placeringen appellerer derfor i høj grad til både til dem hvor der måske ikke er så mange børn tilbage hjemme og faktisk også den kvalitetsbevidste børnefamilie, så dem der ønsker en bolig, hvor familielivet får optimale forudsætninger for hverdagslogistikken vil også få det opfyldt her. Endvidere er der flot og praktisk skur i haven, samt kælder hvor naturgasfyret er installeret også mulighed for opbevaring. Alt i alt en gennemført bolig hvor alt spiller, og hvor I hver morgen kan stå op til synet af Øresund, der venter for enden af jeres private have.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18