KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Høstvej 28
2920 Charlottenlund

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

En særdeles elegant kvalitetsvilla med 249 etagemeter. Huset virker betydeligt større ikke kun fordi det er højt beliggende. Bemærk venligst de lave ejerudgifter !

På en fantastisk attraktiv grund i Årstidskvarteret finder I denne smukke villa, der er stærkt inspireret af engelsk byggeskik. Huset vidner om gennemarbejdet facadeæstetik, hvor symmetri og charmende detaljer går hånd i hånd. Huset ligger højt hævet over kvarteret, og I får en solrig grund med de skønneste terrasser, smuk beplantning og ikke mindst privatliv. Udover et fantastisk indbydende hjem, kan I glæde jer over en eftertragtet beliggenhed i Charlottenlund, hvor de fredfyldte villaveje,
godt naboskab og nærheden til alt hvad hverdagen kræver udgør den perfekte ramme om hverdagen. Huset er nænsomt renoveret med stor respekt for ejendommensoriginalitet og charmerende særpræg. Der er yndige skodder ved de sprossede vinduer, skinnende sortglaseret tegltag, gedigne gulstensfacader, en elegant indrammet træterrasse, der ligger hævet over plænen og en eksklusiv spa-afdeling med jacuzzi og god plads til loungemøbler. Villaen, der er opført i 1928, indeholder 249 veldisponerede etagemeter, der fordeler sig på hhv. underetage, stueplan og førstesal. Her er god plads til familien med både små og større børn, og underetagen har potentiale til en udsøgt teenageafdeling med eget badeværelse. I stueplan bydes I velkommen i en smuk hall som også kan bruges til kontor. Herfra bliver du ledt videre til de to centrale opholdsrum. En elegant stue med direkte terrasseudgang og et lyst og lækkert køkken/alrum med stilrene materialer og god plads til familiens fælles stunder om madlavning og middagsbordet. Bemærk de smukke gulve med sildebensparket, der er gennemgående i hele stueplan. På første salen er der tre skønne værelser, separat toilet og et nydeligt badeværelse med rustikke klinker, badekar og bruseniche. Den flotte, højloftede underetage rummer alt, hvad man kan drømme om af bonusrum: Vinkælder, træningsrum, teenage-/gæsteafdeling, et stort og praktisk vaskerum og et ekstra badeværelse med super flot finish. Bernstorffsparken venter en kort gåtur fra adressen, og det samme gør det charmerende butiks- og café-leben på Jægersborg Alle. Alt i alt en æstetisk perle med plads til familielivet, en fantastisk have og en suveræn beliggenhed.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162





 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18