KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gardes Alle 28
2900 Hellerup

Sag:K2018109
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 26.600.000
Arealer m.m.
Boligareal
247 m2
Bebygget areal
130 m2
Grundareal
710 m2
Carportareal
23 m2
Andet
Opførelsesår
1911
Liggetid
474
Kvadratmeterpris
kr. 107.692
Energimærke
D
Oprettet
17-05-2018
Opdateret
03-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På nok den hyggeligste af Sundvejene mellem Øresund og Strandvejen, på en af de bedste beliggenheder, er der en meget sjælden mulighed for at blive de nye heldige ejere af ca. 315 boligetagekvm + 123 kvm. kælder. Særdeles smuk, klassisk og meget velholdt palævilla med ALLE de efterspurgte detaljer som parketgulve, højloftede rum med stukudsmykning samt store og mange palævinduespartier. Naturligvis kig til Øresund fra 2. salen. I den solrige have, der bl.a. indbyder med det skønneste terrassemiljø i to plan på ca. 65 kvm., er der kun fred og ro, eneste mulighed for støj er fra bølgerne i Øresund. Huset er unikt på mange måder og lige elegant fra alle sider. Boligen er både præsentabel, men også meget stemningsfuld og hyggelig. Ankomst til huset via gårdsplads med dobbelt carport og ekstra p-pladser. Indgang via flot og lys entre, bygget i smuk kombination af glas/stål og med vægudsmykning, samt adgang til lækkert gæstetoilet. Klassisk svungen trappeløb til husets stue/1. sal. De 3 smukke stuer en ìsuite er adskilt af smukke dobbelte fløjdørspartier, herreværelse/ekstra stue eller perfekt rum til kontor, særdeles rummelig tv-/opholdsstue med plads til flere af de helt store sofaer og ekstra lysindfald fra skøn møblerbar karnap, hvor det perfekte læsehjørne helt naturligt skabes. Den ekstra store spisestue er husets hjerte, udover rummeligheden med plads til 26 personer, kan den også møbleres med sofa, tillige dobbelte fløjdøre til terrassen og direkte adgang til det lækre arkitekttegnede OMNI spisekøkken af arkitekt Knud Holscher med plads til 4-6 personer. Et moderne køkken som opfylder alle krav, et væld af detaljer og alt i lækre kvalitets hvidevarer, i øvrigt er badeværelsesmøblementet af samme arkitekt. Fra spisestue direkte udgang til det skønneste terrassemiljø i to plan, stor el-markise og rigtig god plads til både solsenge, loungemøbler og spisebord giver den optimale mulighed for at nyde sommeren. Trappen ned til haven fungerer også som et møbel og her kan græs og dejlig beplantning nydes. 1. salen er super indrettet med hele 4 værelser og stort lækkert badeværelse. Her er der også højloftet med stuk, og fine detaljer som original indbygget skabsvæg i master bedroom med udgang til skøn balkon med aftensol. Værelse med trappe til den helt unikke 2. sal som har et utal af muligheder og spændende indretning med bl.a. loft til kip, fritlagte bjælker og 5 Velux ovenlysvinduer, hvoraf 2 er tagaltaner (Cabrio). Her er udsigt over hele kvarteret og til Øresund. Kan eventuelt nemt indrettes som 2 rum. Kælderen er fuldstændig tør og med egen indgang, flotte synlige murstensvægge, i dag indrettet med stort vaske-/fyrrum og 2 store depotrum, det ene er ekstra stort og kan også opdeles. Bemærk venligst at 2. salen på ca. 57 kvm. ikke er godkendt, men fuldstændig indrettet til bolig.

Vi glæder os til at fremvise denne bolig, som er i særdeles god og indbydende stand bemærk venligst det flotte energimærke og ikke mindst tilstandsrapporten. Kontakt venligst Kim Søndergård ks@kco.dk eller 20228811 for yderligere oplysninger og en personlig fremvisning.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende. Med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18