KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tyrsbakke 1
2840 Holte

Sag:BOLIG014
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
170 m2
Bebygget areal
130 m2
Grundareal
1.240 m2
Carportareal
40 m2
Andet
Opførelsesår
1966
Liggetid
136
Kvadratmeterpris
kr. 41.147
Energimærke
C
Oprettet
09-02-2019
Opdateret
25-06-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Skøn udsigt til den smukke natur

I et yderst smukt og eksklusivt villaområde kun 15 min. kørsel fra København ligger denne meget velholdte villa. Området byder bl.a. på store grunde, smukke bygninger, Søllerød Slot, Søllerød Kro og Søllerød Kirkeskov. Derudover er der gode indkøbsmuligheder og gode skoler tæt på ejendommen.
Området er kuperet og fra ejendommen her, er der en meget skøn udsigt til den smukke natur.

Ejendommen er beliggende på en skøn og velplejet grund, med en fantastisk udsigt over området, finder du denne pragtfulde og velholdte villa.
Ejendommen fremstår i god stand og fremtræder således yderst præsentabel og utrolig lys. Ejendommens energiforbrug er yderst fornuftigt grundet varmepumpe, der opvarmer hele huset.

Huset er bygget i 1966 og gennemrenoveret i 2005. De 170 m2 er indrettet med møblérbar entré, lækkert gæstebadeværelse med brusepanel, praktisk bryggers med vaskefaciliteter. Husets hjerte er det store alrum i åben forbindelse til det flotte køkken og store panoramavinduer og døre til haven. Her er et fantastisk lys og leverum.

Herfra udgang til solterrasse, samt god overdækket terrasse med dejligt udekøkken - fungerer som en ekstra stue i de lune måneder. Fordelingsgang og 2 værelser. 1. salen rummer mange muligheder og er i dag indrettet med elegant badeværelse med brusekabine med damp m.v. Soveværelse samt kæmpe stor stue med praktisk udnyttet skunk og med udgang til bred balkon/terrasse, hvorfra der er den mest fantastiske udsigt over området, skoven etc. 1. salen kan nemt indrettes med flere værelser efter behov.

Super flot og velplejet have, fantastisk solrig med flere gode solkroge og terrasser, stor dobbelt carport, flere udhuse og meget mere. Alt i alt en dejlig ejendom med en super attraktiv beliggenhed, med masser af muligheder, til en fornuftig pris.

Dette er ligeledes en ejendommen med mange muligheder. 170m2 eller 260m2 - alt efter hvad du har behov for! Der foreligger arkitekttegnet skitser, som forslag til eventuel ombygning/tilbygning med op til 260m2 boligareal, hvis du har brug for mere plads end de nuværende 170m2 som huset i dag rummer. Kontakt mægler for mere information.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18