KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Furesøkrogen 5
2830 Virum

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne velindrettede villa på 237 kvadratmeter i et plan med en svævende hems på 12 kvadratmeter, beliggende i hjertet af Furesøkvarteret på en blind vej, har mange forcer. Nyere voksenafdeling fra 2009 med eget badeværelse i den ene ende af huset, 3 store værelser med et badeværelse i den anden ende og et stort, åbent spisekøkken og 2 separate stuer centralt i huset til familielivet.

Det oprindelige parcelhus fra 1963 er renoveret med respekt for den oprindelige byggestil, og fremstår i dag som en indbydende, moderne bolig med luksuriøse hårde hvidevarer i køkkenet fra Miele og Gaggenau, hvide, tidløse køkkenelementer fra Multiform, sort granit og bordplade i lyst asketræ. Værelserne er store og lyse. Der er masser af god plads til at boltre sig på for den store familie. Den sydvestvendte have er helt indsynsfri. Den ene stue har loft til kip hvor hemsen svæver, ovenlysvinduer og direkte udgang til stor solrig terrasse. Den anden stue er med indbygget Peter Kint snedkerreol, pejs og ligeledes direkte udgang til haven. Udover de to badeværelser, findes et gæstetoilet. Der er gulvvarme i begge badeværelser, gæstetoilet, samt den tilbyggede del mod øst. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler er lige blevet istandsat.

Beliggenheden er skøn med nærhed til Virum skole, daginstitution og indkøb indenfor 1 kilometer. Busstoppested lige rundt om hjørnet og nærhed til Virum og Holte station. Bilturen til København klares på 20 minutter. Kom og oplev boligen!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18