KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dalvej 37B
2820 Gentofte

Sag:K2018144
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.785.000
Arealer m.m.
Boligareal
100 m2
Bebygget areal
58 m2
Grundareal
378 m2
Carportareal
17 m2
Andet
Opførelsesår
1977
Liggetid
324
Kvadratmeterpris
kr. 57.850
Energimærke
D
Oprettet
21-10-2018
Opdateret
10-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Beliggenheden er Charlottenlund, men postnr. siger Gentofte ! Boligen er ekstremt veludnyttet og virker betydelig større end de oplyste kvm. Skøn og velbeliggende villa tegnet af Arkitekt Hald & Brand som er kendt for spænende, veludnyttet og velbygget boliger med minimum af vedligeholdelse. Huset er fuldstændig ugenert med status af dobbelthus (du hverken ser eller hører din naboer). Haven er unik, da man har helt egen grund med masser af sol, lys og himmel samt dejlig beplantning. Præsentabel entre/gang med adgang til nydeligt badeværelse med bruseniche samt praktisk garderobevæg. Dejligt køkken alrum/stue med bl.a. 2 udgang til haven/terrasse. Her er skøn spiseplads til 6-8 personer foran det velindrettede og nydelige køkken. Tv-/opholdsstue er med god plads til hygge foran den dekorative pejs. Praktisk bryggers med nyere gasfyr installeret, egen indgang, god depotplads. Hele stueetagen er med gulvvarme. Åbent trappeløb til 1. salen som er med 2 gode værelser samt rigtig brugbar repos med god plads til evt. gæsteseng/kontor. 1 salen er med loft til kip og det store værelse er med fransk altan. En sjældent udbudt boligtype, der opfylder mange behov. Hyggelig indkørsel som er perfekt til leg for småbørn. Praktisk carport med udhus.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18