KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovvænget 9
2800 Kongens Lyngby

Sag:JNL01991
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
205 m2
Bebygget areal
153 m2
Grundareal
1.042 m2
Garageareal
20 m2
Andet
Opførelsesår
1956
Liggetid
11
Kvadratmeterpris
kr. 41.439
Energimærke
E
Oprettet
09-10-2019
Opdateret
20-10-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Drømmer I om en eksklusiv villa tæt på Dyrehaven? Så tag med til Kongens Lyngby, hvor denne dejlige bolig har en attraktiv adresse. Hjemmet ejes på nuværende tidspunkt af tredje generation, og det forstår man godt, for her har I lyst til at blive boende.

I omtrent 2002 har ejendommen gennemgået en stor renovering, hvor man dog har bibeholdt det kvalitetsfulde, håndstøbte tegltag. Siden har man i omtrent 2008 tilbygget en udestue, mens der senere er etableret bryggers og badeværelse i kælderen. Senest er køkkenet skiftet i 2017. Hjemmet breder sig over 205 m2, og dertil kommer en 117 m2 flot kælder. Med andre ord har I masser plads, og herlighederne starter i det skønne opholdsmiljø, hvor køkkenet slår tonen an med hvide fronter med lædergreb toppet af en massiv egetræsbordplade. Derudover er der tre ovne - almindelig, damp og mikrofunktion, mens gæsterne kan nyde et glas vin ved køkkenhalvøen. Stuen er udstyret med en brændeovn fra 2017 og har forbindelse til udestuen med gulvvarme. Fra både køkkensektionen og stueafsnittet er der udgang til terrassen, så udearealet sættes let i spil. Etagen afrundes af et værelse og et badeværelse med kar, mens førstesalen byder på tre værelser og et badeværelse med granitbordplade. Alle værelser har en betragtelig størrelse, og det ene har eget walk-in-closet. Rundturen afsluttes i kælderen, hvor en række velindrettede disponible rum står til rådighed. Anvendelsesmulighederne synes uendelige, og blandt andet er her allerede et vaskerum samt et tredje badeværelse.

Den ugenerede have er udført af en anlægsgartner, og det ses tydeligt. Niveauforskelle, betagende beplantning og terrasser er bare noget af det, I kan se frem til. Desuden råder I over en carport og en garage. Fra den fredelige villavej har I kort afstand til spadsereture blandt efterårets gyldne blade i dyrehaven, ligesom skole, daginstitution, indkøb og motorvejstilkørslen er ganske nær.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18