KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ellevænget 11
2800 Kgs. Lyngby

Sag:JNL01722
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.195.000
Arealer m.m.
Boligareal
101 m2
Bebygget areal
59 m2
Grundareal
372 m2
Garageareal
25 m2
Andet
Opførelsesår
1937
Liggetid
490
Kvadratmeterpris
kr. 41.535
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
07-05-2018
Opdateret
10-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

For enden af en lukket vej i Lyngby ligger denne charmerende ejendom, som er klar til at byde nye beboere velkommen. Udover en attraktiv beliggenhed tæt på indkøb og institutioner får I en velindrettet villa på 156 etagemeter med en dejlig have, som er nem at passe. I kan trygt lade børnene lege på vejen, hvor der i øvrigt er et rigtigt godt naboskab. Inden for en kilometers afstand kan I vælge mellem flere indkøbsmuligheder, når indkøbskurven skal fyldes, og der er samme korte afstand til Engelsborgskolen.
Er der helt små børn i familien, bliver det også let at hente og bringe i Børnehuset Svanen, der ligger under en kilometer fra døren. I forhold til transport er ejendommen også godt placeret bare 300 meter fra nærmeste busstoppested og 1200 meter fra Lyngby Station.
Husets 101 m2 bolig er fordelt på halvandet plan plus kælder, og med i købet følger en kælder på 59 m2. Udenfor får I en garage på 25 m2. Stueplan er stedet, hvor familien kan samles. Det kan enten være til fællesmadlavning i køkkenet, eller til hygge i opholdsstuen, hvor brændeovnen og stukloftet bidrager med en stor portion charme over rummet. På første sal er der i øjeblikket en repos og to værelser, og samlet set er der plads nok til at bygge om til tre værelser. Kælderen byder på et lækkert badeværelse fra 2012 samt et stort vaskerum og et disponibelt rum. Fra køkkenet er der udgang til en hævet træterrasse, hvor I kan se frem til at tilbringe store dele af sommeren til synet af den flotte have. Kort og godt er dette et hus med masser af charme, en hyggelig have og en attraktiv beliggenhed i Lyngby. Ring og bestil jeres fremvisning allerede i dag.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18