KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Helmond Alle 9
2791 Dragør

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne etplansvilla omfavner familien med et flot, moderne opholdsmiljø og ikke mindst en separat børneafdeling med to værelser. Udenfor venter en dejlig have og en sydvestvendt terrasse, der inviterer til læskende drikke i eftermiddagssolens skær.

Område:
Kvarteret er fredeligt og familievenligt med stisystemer til daginstitution og Skelgårdsskolen. Inden for halvanden kilometer finder I desuden fodboldbaner, MENY og Ugandaskoven, som er et rekreativt fristed for hele familien med naturlegeplads og højt til himmelen. Field?s kan nås på et kvarters tid på cykel, og så får I også Fælleden tæt på.

Ejendom:
Ejendommen er opført i 1975 og fremstår yderst velholdt med en lys facade og mørkt tag. Boligen breder sig over 123 kvadratmeter, mens grunden udgør 653 kvadratmeter. En flisebelagt indkørsel leder op til carporten, hvor bilen kan parkeres i tørvejr.

Indretning:
Indretningen er fænomenal med et master bedroom med eget badeværelse i den ene ende af huset, mens de to børneværelser udfolder sig i den modsatte ende. Der findes endnu et badeværelse, som er smukt udført med dekorative kakler, retrovask og bruseafsnit.

Køkkenet er moderne indrettet med hvidt inventar og hårde hvidevarer i stållook, mens den åbne forbindelse til alrummet sikrer, at familien kan samles på tværs af lektielæsning, madlavning og legokreationer. Franske døre fører ind i den indbydende opholdsstue, hvorfra der er udgang til aftenterrassen.

Rundt om huset finder I flere hyggelige kroge, men især den store, sydvendte terrasse samt den overdækkede, sydvestvendte terrasse bliver jeres foretrukne oaser på solrige sommerdage. Indgangspartiet er også belagt med fliser, mens baghaven har enkelte træer og buske, hvorfor udemiljøet er dejligt nemt at holde.

Alt i alt en indflytningsklar villa til børnefamilien ? ring for en fremvisning.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18