KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Tripolisvej 8
2770 Kastrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse


På en fredelig villavej centralt i Kastrup ligger denne dejlige villa og venter på sine nye ejere. Boligen disponerer over et charmerende indre på 152 kvadratmeter med et herligt opholdsmiljø og tre værelser. Tilmed er huset omkranset af en skøn have, hvor udelivet kan nydes i fulde drag.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i et børnevenligt kvarter, og inden for en radius af en kilometer finder I alt, hvad I får brug for i hverdagen. Her har I eksempelvis gåafstand til Skelgårdsskolen, idrætsfaciliteter og pasningstilbud til familiens mindste, ligesom I tæt på hjemmet kan foretage dagligvareindkøbene. I kan også let spadsere til Amager Fælled, og den offentlige transport i form af busforbindelser, metro og S-tog er lettilgængelig.

Ejendommen er opført i 1976 og præsenterer sig velholdt med en gul murstensfacade og et mørkt tag. Ved ankomsten parkeres bilen i carporten, og herfra kan I tilgå det forreste stykke af haven, der byder på en legevenlig græsplæne, mens I gives en østvendt terrasse og velanlagte bede i den bageste del.

I stueplanet møder I de to tilstødende opholdsrum, henholdsvis stuen og spisekøkkenet, der tilsammen udgør villaens hjerterum. Køkkenet prydes af stilrene elementer, der fremstår med hvide fronter og nydelige bordplader. Spisebordet til familiens hurtige måltider får plads langs væggen, mens langbordet anbringes i den ene ende af stuen nær terrassedøren og brændeovnen. I stuens modsatte ende placeres snildt det bløde møblement, og i den lyse og luftige udestue forlænges sommerhalvåret. Dertil kommer et værelse og to badeværelser i forlængelse af hinanden med badekar og en glasafskærmet bruseniche. Etagen afsluttes med et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne.

Førstesalen råder endvidere over to værelser med mulighed for at ændre indretningen, da væggene består af gips. Der er tilmed adgang til en herlig altan fra det ene værelse. Derudover findes et disponibelt rum og et toilet.

Er du interesseret? Så ring til os på 31 53 46 54 eller mail: EP@paulun.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18