KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Smedekærvej 15A
2770 Kastrup

Sag:TA-AK011
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.700.000
Arealer m.m.
Boligareal
183 m2
Bebygget areal
230 m2
Grundareal
705 m2
Andet
Opførelsesår
2014
Liggetid
12
Kvadratmeterpris
kr. 42.077
Prisændring
-%
Energimærke
A2010
Oprettet
08-11-2019
Opdateret
20-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Smedekærvej 15A i Tårnby møder I denne nydelige etplansvilla fra 2014. Ejendommen kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed tæt på hverdagens gøremål samt en moderne, veldisponeret planløsning med lyse, indbydende opholdsrum og fem værelser. Velkommen til!

Beliggenhedsmæssigt er der ikke en finger at sætte. Byen kendetegnes ved dens landsbyagtige fornemmelse med kirken og gadekæret for enden af vejen. I gåafstand fra matriklen finder I pasningstilbud til de mindste, adskillige skoler, indkøb og offentlig transport ved Tårnby Station. Nærmiljøet byder tilsvarende på fortræffelige idrætsfaciliteter, mens I samtidig er placeret i overkommelig cykelafstand fra Rådhuspladsen.

Huset præsenterer sig med en stringent, ensartet æstetik, som blandt andet affødes af de velovervejede materialevalg såvel inde som ude. På facaden ses gule mursten, der ledsages af et mørkt, elegant tegltag, og i de i alt 222 etagemeter er arrangeret i et stilrent, homogent udtryk, der vidner om et betydeligt arkitektonisk overskud.

Centralt i hjemmet har I et stort, åbent opholdsrum, der inkluderer køkken-alrum og stue i ét. Alrummet prydes af kipførte lofter, lyse klinker og et køkken, der stemmer overens med det enkle design, som præger huset i sin helhed. Stuen modtager et rigt lysindfald fra de syd- og vestvendte glaspartier.

Værelserne fordeler sig således, at det oplagte forældresoveværelse har tilknyttet et rummeligt badeværelse, mens de resterende værelser, hvoraf to gives på førstesalen, deles om et badeværelse i forbindelse med entréen. I hele huset er der naturligvis indlagt gulvvarme.

Haven er overskuelig at passe, da den hovedsageligt er anlagt som en græsplæne, og mod syd er der etableret en solrig fliseterrasse. Desuden får I fornøjelsen af en integreret, isoleret dobbeltgarage med elporte og et skur til opbevaringsformål.

Kontakt os for en fremvisning.
Skjul fuld tekst

Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Paulun på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: taarnby@paulun.dk

Like din lokale Paulun på www.paulun.com/pauluntaarby og se vores nye boliger og projekter før alle andre...

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18