KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bredskiftevej 9A
2770 Kastrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Er I på jagt efter en villa, der har lækre detaljer såsom loft til kip, klinkegulve og pool i baghaven? Lige her på Bredskiftevej 9A i Kastrup kan I sætte flueben ved mange af jeres ønsker til en bolig. I kommer blandt andet til at bo i gåafstand til indkøbsfaciliteter, daginstitution og skole, og inden for en radius af to kilometer har I transportmuligheder som metro, bus og Øresundsmotorvejen.

Boligen er i halvandet plan på 161 m2 og fordeler sig over stueplan med stue, spisestue, køkken, badeværelse, gæstetoilet og bryggers, og en første sal med tre værelser. Af istandsættelser kan blandt andet fremhæves nye vinduer i perioden 2013-2015, ny terrassedør i 2017 og en ny vandvarmer til fyret i 2018.

Det første, I møder, er den store entré, som fik nyt flisegulv i 2015. De lyse fliser er også at finde ude på det tilstødende gæstetoilet. Det U-formede køkken er i fransk landstil med lyse, udskårne fronter, en massiv træbordplade og mørkegrå gulvklinker med varme. Fra den ene side af køkkenet er der åbent ind til spisestuen, hvor de sydvendte vinduer giver et dejligt lysindfald og de fritlagte bjælker skaber en charmerende stemning. Badeværelset har detaljer som en ekstra lang, hvid bordplade med indstøbt håndvask og en muret bruseniche.

Førstesalens tre værelser har alle sammen loft til kip, hvor I kan se de hvidmalede, fritliggende bjælker og med vinduespartierne får I godt med naturligt lys ind i alle rummene.

I baghaven finder I den 1,2 meter dybe, Saltvandspool som er dejlig nem at holde, der fik ny varmepumpe i 2015, omgivet af Bradstone-fliser. Der er også flere oaser, som terrasser, drivhus og græsplæne, hvor I kan sidde og nyde solen.

Alt i alt er dette en unik bolig med en central beliggenhed i et hyggeligt nabolag med en aktiv, hjælpsom grundejerforening.

Utrolig skøn villa meget centralt i Tårnby.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til PAULUN på telefon 38422320 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering eller mail hertil: amager@paulun.dk

Like din lokale PAULUN på www.facebook.com/paulunamager og se vores nye boliger og projekter før alle andre.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18