KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kongelundsvej 29A
2300 København S

Sag:205M304
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.100.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.000
Arealer m.m.
Boligareal
82 m2
Bebygget areal
73 m2
Grundareal
341 m2
Garageareal
17 m2
Andet
Opførelsesår
1950
Liggetid
91
Kvadratmeterpris
kr. 37.805
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
07-05-2019
Opdateret
07-08-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Området: Villaen er beliggende på en forholdsvis rolig stik vej i mellem Vejlands Alle og Kongelundsvej, centralt beliggende tæt på indkøb.
Bella Center metro station ligger en kort gåtur væk, og du finder gode busforbindelser fra vejlands alle. Yderligere er der gode parkeringsmuligheder foran ejendommen. Amagerfælled og shopping centeret Fields ligger en kort cykeltur væk.

Ejendommen: Ejendommen er en skøn villa der byder på masser af muligheder til den moderne familie. Her er således tale om et yderst veldisponeret hus med gode funktionelle kvadratmeter. Du starter med at komme ind i entreen, hvor du til højre har adgang til husets rummelige badeværelse, som er lyst med hvide klinker og hvide elementer. Til venstre fra entreen kommer du ind til husets rummelige køkken. Køkkenet har en fin størrelse, hvor der både er plads til madlavning og opbevaring. Ligeud fra entreen har du husets hyggelige stue med plads til spisebordet og dagligstue, yderligere har man installeret brændeovn. Fra stuen har du direkte adgang til stor ugenert træterrasse og husets nordvendte have. Her kan du nyde den overdækket terrasse med hyggekrog i hjørnet. Perfekt til venner og familie kan komme forbi og nyde en god sommeraften. Haven er nordvendt og her får du eftermiddags- og aftensolen ind. Endvidere kan haven have plads til trampolin og til andre aktiviteter.

Ved siden af stuen er der to værelser, som kan bruges til kontor eller soveværelse. På 1 sal; 2 meget regulære rum (ej godkendt til beboelse) med plankegulve og loft til kip. Her er der også installeret brændeovn, som giver en hyggelig stemning.
Yderligere hører der 65 kvm stor kælder til huset som indeholder flere gode disponible rum og egen indgang fra baghaven.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18