KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Derbyvej 25
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det eftertragtede Engelske villakvarter tæt på institutioner og gode transportforbindelser, ligger i, i gå afstand til Sundbyvester Plads og Englandsvej. Her udbydes super spændende bungalow villa med høj lys kælder, beliggende godt på Derbyvej med vest og øst vendt have, i det huset ligger ca. midt på grunden. Huset er i alt på 73 kvm beboelse og 73 kvm kvm højloftet kælder i alt 146 kvm. Ejendommen er en gedigen rødstensejendom hvor der er hævede træterrasse på begge sider af huset, så der er mulighed for at både nyde morgen sol og eftermiddagssolen.

Huset er indrettet med vindfang, fordelingsentre, mindre børneværelse / kontor samt dejligt soveværelse. Nydeligt brusebadeværelse, hvid sanitet og klinker i lyse-beige farver. Køkkenet er rummeligt og ligeledes istandsat med sorte elementer med stålgreb, masser af skabsplads. Fra køkkenet er der udgang til den østvendte morgen terrasse. 2 gode stuer, så man kan have en spisestue og tv stue. Fra entreen er der nedgang til den gode kælder der er velegnet til hjemmeboende større børn, idet her et godt kælderværelse med synlige spær og gibs loft, samt klinkegulv. Der vil være mulighed for at indrette et toilet/ badeværelse i det store bryggers eller det disponible rum. Fra kælderen er der egen udgang til haven.

I haven er der et skur, stor parkeringsplads. Baghaven er lukket af så den kan bruges til hunden eller mindre børn.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18