KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Svanemøllevej 15
2100 København Ø

Sag:IEN5795L
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Arealer m.m.
Boligareal
356 m2
Bebygget areal
170 m2
Grundareal
1.176 m2
Garageareal
45 m2
Andet
Opførelsesår
1904
Liggetid
8
Energimærke
D
Oprettet
04-09-2019
Opdateret
13-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På en af landets mest markante og ikoniske villaveje, Svanemøllevej på grænsen til Hellerup, udbydes denne ejendom til leje. Fra den elektriske port ankommer man til ejendommen som indeholder sitting hall med indbyggede skabe og herfra adgang til stort køkken-alrum med elementer fre Boform og Miele hvidevarer. Rummet er adskilt af gaspejs og har stor køkken-ø og adgang til smuk terrasse. Endvidere adgang til to store stuer/spisestue samt bibliotek/tv-stue. Fra trappen til 1. salen er der endvidere gæstetoilet. 1. salen rummer stort master-bedroom med walk-in samt badeværelse med kar og brus. Fra soveværelset adgang til større balkon mod gaden.
Der er yderligere to soveværelser, det ene i forbindelse med endnu et værelse, og med fransk altan mod gaden, det andet med større balkon mod haven. På 2. salen og under de skrå vægge er der et stort værelse/stue, garderobe samt endnu et værelse og toilet med karbad. I kælderen er der større vaskerum, vinkælder/viktualierum, teknik/opbevaringsrum og adgang til haven. Til ejendommen hører anneks i forbindelse med garagen. Annekset er i to plan og har mindre køkken samt badeværelse og på 1. salen stort værelse adskilt af garderobe. Grunden er smukt anlagt, ligger ugenert og har to terrasser mod hhv. syd og vest. Robotplæneklipper og overvågningssystem. Ejendommen udlejes umøbleret og fremvises efter aftale. INGEN HUSDYR 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18