KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kronprinsensvej 53
2000 Frederiksberg

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Patriciervilla i ?Den Hvide By? med sydvest vendt have - Mulighedernes villa også for tilbygning.

Nu udbydes denne klassiske patriciervilla fra 1900 beliggende i Den Hvide By til salg. Villaen er beliggende på 500 kvm solrig grund med en af de mest attraktive beliggenheder på Frederiksberg. Villaen fremtræder i oprindelig stand, så der er mulighed for at sætte sit eget præg. Villaen indeholder 148 kvm bolig fordelt på stueetage samt 1.salen. Endvidere underetage på 14 kvm samt garage. Villaen indeholder entre med toilet, flot trappeløb til 1.salen samt nedgang til underetagen. Fra entreen kommer du ind i fordelingsgang som giver adgang til køkken, 2 stuer ensuite med udgang til den sydvest vendte have. Endvidere godt værelse. Der er mulighed for at lave et stort og lyst køkken/alrum, hvis man vælter væggen mellem køkkenet og den ene stue. Via trappen i entreen kommer du til 1.salen som byder på 3 værelser, mindre køkken samt pænt badeværelse med brus. Fra reposet på 1.salen går der en trappe til 2.salen. Denne kan indrettes til opbevaring eller opholdsrum.

Underetagen kan du også få adgang til via den udvendige trappe i haven. Underetagen er idag på 14 kvm, som indeholder fyrrum (fjernvarme fra 2009) samt værksted. Resten af underetagen er delvist udgravet, højde ca. 140 cm.

Jf. lokalplanen er der mulighed for at bygge yderligere 52 kvm.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk



 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18