KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hedevej 2
7184 Vandel

Sag:500-1076
Ejendomstype
Special landbrug
Økonomi
Kontantpris
kr. 9.000.000
Arealer m.m.
Boligareal
230 m2
Bebygget areal
139 m2
Grundareal
336.855 m2
Andet
Opførelsesår
1974
Liggetid
710
Kvadratmeterpris
kr. 39.130
Energimærke
D
Oprettet
13-11-2017
Opdateret
25-10-2019
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.286 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

33,6 ha ejendom beliggende sydøst for Billund by. Ejendommen ligger tæt ved Lalandia, lufthavnen og Legoland.

Arealet er i et godt jordstykke på østsiden af Hedevej.

Stuehuset anvendes til boligformål for ejeren, og driftsbygningerne udnyttes til lager, hvorfra der drives murerforretning.

Ejendommen har med den i særklasse gode beliggenhed tæt ved Billund, Lalandia, lufthavnen og Legoland gode udviklingsmuligheder. Jf. kommuneplanen er området rekreativt område, med en fremtidig planzone som by- og landzone. I notat om områdeanvendelse står der bl.a.: Områdets anvendelse fastlægges til rekreative og offentlige formål, ferie- og fritidsformål i form af bebyggelse og anlæg af hoteller og individuelle rekreative ferieboliger i tilknytning til en ferieby.

Stuehuset er opført i to plan i 1977 i hvide sandsten med eternittag. Der er foretaget en gennemgribende renovering af stueetagen indenfor de seneste år. Boligarealet udgør i alt 230 m². Fra indgangen er der adgang til toilet og køkken-alrum, herfra indgang til kontor samt stor stue og udestue, hvorfra der er opgang til 1. sal. 1. salen er bl.a. indrettet med 4 værelser, depotrum og toilet. Renoveringen af stueetagen er foretaget med JKE-køkken, rustikt loft, lyse vægge, linoleumsgulve i køkken og køkkenalrum samt tæppe i stuen. Der er udgang mod syd til en dejlig terrasse. På 1. salen er der ligeledes rustikt loft og tæpper på gulvene.

Driftsbygningerne består af tre store bygningskomplekser, der anvendes som lagerrum for ejerens murerforretning. Der er tale om en bygning opført i stålplader, både som vægge og tag, samt to andre bygninger opført i mursten og med eternittag.

Jorden ligger godt ved og omkring bygningerne og består af en god sandjord. Som det ses af kortet, er arealet sammenfattet i ét stykke. Der er 30 ha ager, der er bortforpagtet til kr. 3.800,00 pr. ha. Derudover er der 3,6 ha læhegn, vej, bygningsparcel m.v.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18