KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Enebærparken 100
6000 Kolding

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Enebærparken 100 ? her er der præcis lige så hyggeligt, som vejnavnet antyder. Det skønne enderækkehus passer perfekt til børnefamilien med drømme om at slå sig ned i Vonsilds rolige omgivelser.

Der er virkelig kræset for detaljerne i den smukt anlagte have. Den grønne beplantning og de sprudlende buskadser skaber nogle fantastiske omgivelser, som I med største behag kan betragte fra jeres hyggelige, overdækkede terrasse. Ja, så kan man næsten ikke bede om mere.

Det skulle da lige være for nogle herlige indre rammer, der er lige til at flytte ind i. Huset består af 125 kvadratmeter fordelt på to etager, og der er ingen tvivl om, at stueetagens stue og alrum fungerer som hjemmets bankende hjerte. Alrummet hænger sammen med et flot køkken, og I kan med fordel etablere et spisebord nær den charmerende pejs.

Rækkehuset er unikt udformet i forskudt plan, hvilket betyder, at en lille trappe fører op til den indretningsvenlige stue med brændeovn og udgang til en lækker altan med flot udsigt. Lysindfaldet skaber en behagelig atmosfære, og det er helt op til jer, hvordan rummet skal udnyttes. Fra stuen får I tilmed adgang til et stort soveværelse og værelse som er meget velegnet til kontor.

Vi må endelig ikke glemme husets attraktive underetage, hvorfra der er direkte udgang til terrassen og udemiljøet. Hernede får I glæde af yderligere to værelser, et bryggers med vaskearrangement og et badeværelse med separat bruseniche. Præcis ligesom stueetagen er underetagen kendetegnet ved et lyst og hyggeligt udtryk.

Vonsild er Koldings sydlige bydel, og mon ikke I vil falde rigtigt godt til her. Det børnevenlige nærmiljø tiltrækker en god håndfuld familier, som alle sammen vil give ungerne den bedst mulige opvækst. Fra hoveddøren tager det kun fem minutter at gå til den nærmeste indkøbsmulighed, SuperBrugsen, og i løbet af cirka ti minutters gang når I både til Vonsild Skole, Vonsild Børnehus og en fodboldklub. På mindre end 20 minutter kan I ovenikøbet cykle til Koldings stemningsfulde hjerte, der bugner af mange tilbud.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi planløsningen passer perfekt til børnefamilien, fordi her er lyst og lækkert, og fordi beliggenheden sørger for ro såvel som vibrerende byliv.



 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18