KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lauravej 14
4040 Jyllinge

Sag:89767INT
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.495.000
Anvendelsesudgift
kr. 12.700
Arealer m.m.
Boligareal
113 m2
Bebygget areal
113 m2
Grundareal
271 m2
Carportareal
15 m2
Andet
Opførelsesår
2022
Liggetid
149
Kvadratmeterpris
kr. 30.929
Energimærke
A2015
Oprettet
27-08-2021
Opdateret
24-01-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

OBS - åbent hus afholdes søndag på Dagmarvej 2, 4040 Jyllinge.
Her er en sjælden mulighed for at flytte ind i et helt nyt og moderne gårdhavehus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitutioner, skoler, center med butikker, dagligvarebutikker, træningscenter og svømmehal. Gode forbindelser til Roskilde, Ølstykke (med S-tog) og Frederikssund. Det nye boligkvarter byder på Lind & Risør villaer og rækkehuse.

Gårdhavehusene er veldisponerede og opført i Archlinearkitektur. De sorte tegl på taget sammen med de sorte vinduer og døre er med til at understrege det moderne og minimalistiske udtryk. Husene egner sig til alle aldersgrupper og er ideelle for dem, der ønsker sig et næsten vedligeholdelsesfrit hus med en nem have, hvor tiden kan bruges på afslapning.

Husets omdrejningspunkt er det store og lyse gennemgående køkken/alrum/stue. Køkkenet har masser af skabsplads og direkte udgang til lille hyggelig gårdhave. Stuen ligger i åben forbindelse med alrummet, og har udgang til have på den anden side af huset. Foruden entré og teknik/vaskerum rummer huset også soveværelse med skabsvæg med direkte adgang til badeværelse. Der kan vælges indretning med 1 eller 2 ekstra værelser. Vælges indretningen med 2 ekstra værelser bliver stuen det mindre. Herudover er der endnu et badeværelse.

Alle husene får færdiganlagt have med rullegræs og hæk samt udhus, terrasse og hyggelig gårdhave. På egen grund vil der være plads til 2 biler - heraf den ene i carport.

De viste billeder er 3D visualiseringer. Forventet indflytning fra efteråret 2022.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00 og hør mere om projektet, eller find flere informationer på: www.lr-hus.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18