KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ritavej 12
9520 Skørping

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

VELINDRETTET OG VELHOLDT 1-PLANS RÆKKEHUS - på 549 kvm. grund CENTRALT I SKØRPING - nem stiadgang med kort gåafstand til banegården og til indkøb!
Rækkehusene (8 stk.) er opført i 1973 i gule sten med built-up tag - tagpap og tagvinduer fornyet i 1998 - østvendt gårdhave/terrasse er mod nord afgrænset af 19 kvm. garage og 6 kvm. muret udhus.
Boligarealet udgør 125 kvm., har hvidmalede lofter overalt og indeholder: Entre med åbent til forgang med garderobe, godt depotrum (Entre og depotrum kan sammelægges til et værelse). Soveværelse og to værelser - alle med skabe. Godt badeværelse med lyse gulv- og vægfliser (gulvvarme), indmuret kar og bruseniche, nyere porcelænsvask med lyse skabe. Rummelig og regulær stue med stort ovenlysvindue og skydedørsparti til syd-/vestvendt terrasse og ugenert have med redskabshus og låge til sti. Fra stue skydedør til AUBO-køkken i lyst bøgefinér (2005) med lys laminatbordplade, keramisk elkomfur, emhætte, NY opvaskemaskine, køleskab og god spiseplads. Bryggers med lyst mosaikgulv, bordplade med vask og finerede skabe samt plads til vaskemaskine m.v. Stue og køkken har rå murstensvægge.
NEM MULIGHED FOR 4 SOVERUM - VELHOLDT OG CENTRALT BELIGGENDE - SJÆLDENT UDBUDT 1-PLANS RÆKKEHUS !
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18