KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Toften 328
5330 Munkebo

Sag:10630
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.248.000
Arealer m.m.
Boligareal
98 m2
Bebygget areal
98 m2
Grundareal
302 m2
Andet
Opførelsesår
1972
Liggetid
86
Kvadratmeterpris
kr. 12.735
Energimærke
D
Oprettet
20-10-2020
Opdateret
15-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse


Boligtilbolig ejendomsmægler tilbyder dette super flotte rækkehus med vandskuret facade og skøn terrasse i træ med masser af sol og hyggekroge i haven. Huset er i virkelig god stand og således klar til indflytning. Da huset er vandskuret inden der kom regler om at de ikke må vandskures kan man som et af de få huse i området bibeholde dette moderne look.

Selve huset indeholder entre til de fine gæster med plads til deres overtøj og fodtøj. Fra entreen kommer du ind via bred fordeler gang ind i stuen som ligger i åben forbindelse med køkken. Her er store vinduer i facaden mod haven som giver masser af lys og en skøn udsigt til den smukke have der støder op til grønt bælte. Stuen er fin stor til både at rumme en spiseafdeling og en opholdsafdeling. Køkken er med bar til stuen så der kommer lys fra begge sider. Køkken er super fint og holdt i hvidt. Der er adgang til bryggers fra køkken og her findes vaskefaciliteter og opbevaringsplads samt udgang til forhaven. Huset har stort lækker soveværelse med indbygget skabsvæg med skydedøre. Herudover er der to gode værelser samt lækkert badeværelse med bruseniche, gulvvarme og håndklædevarmer.
Fra stuen er der udgang til skøn træterrasse med masser af plads til havemøbler og loungemøbler samt havegrill. Terrassen er delvist overdækket således man kan nyde de lange sommeraftner selv når duggen falder når solen er gået ned. Haven har højbede og der er drivhus til at dyrke egne agurker og tomater eller blot sidde og hygge med kaffen i marts i den første forårssol. Forhaven er anlagt med sten så den kan bruges til bilen eller pyntes med krukker mm

Hos boligtilbolig.dk er det sælgeren selv, der fremviser sin bolig. Er du interesseret i at se ejendommen, er du velkommen til at kontakte sælger på telefon 51599131 og aftale en uforpligtende fremvisning.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18