KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Toftebuen 4, Vindinge
4000 Roskilde

Sag:89136INT
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.200.000
Anvendelsesudgift
kr. 12.700
Arealer m.m.
Boligareal
137 m2
Bebygget areal
137 m2
Grundareal
349 m2
Carportareal
21 m2
Andet
Opførelsesår
2020
Liggetid
3
Kvadratmeterpris
kr. 30.657
Energimærke
A2015
Oprettet
30-07-2020
Opdateret
03-08-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

OBS. Åbent hus søndag i Toftebuen 134.

Her er en sjælden mulighed for at flytte ind i et helt nyt og moderne gårdhavehus i smukke landlige omgivelser, i en yderst rolig og velfungerende by med daginstitution, skole, lokalt indkøb og gode sports faciliteter. Vindinge har ad flere omgange vokset sig større og større, og den mindre landsby ligger kun 5 km fra Roskilde centrum, så det hyggelige by miljø i Roskilde med shopping og meget mere er kun en kort cykeltur væk. Den nye bebyggelse på Toftebuen, byder på individuelle villaer, gårdhavehuse i 1 plan og dobbelthuse i 2 plan.

Gårdhavehuset er veldisponeret og opført i stram Archlinearkitektur. De sorte tegl på taget sammen med de sorte vinduer og døre er med til at understrege det moderne og minimalistiske udtryk. Huset egner sig til alle aldersgrupper og er ideelle for dem, der ønsker sig et næsten vedligeholdelsesfrit hus med en nem have, hvor tiden kan bruges på afslapning i stedet for vedligeholdelse.

Husets omdrejningspunkt er det store og lyse gennemgående køkken/alrum. Køkkenet har masser af skabsplads og direkte udgang til hyggelig gårdhave. I tilknytning til køkken/alrummet er der adgang til et stort depot-/viktualierum, hvor der er god plads til store indkøb, køkkenmaskiner m.m. Stuen ligger delvis åben, men forskudt fra alrummet, og har udgang til terrasse/have på den anden side af huset. Foruden entré og bryggers rummer huset også soveværelse med stor skabsvæg og direkte adgang til badeværelset, samt 2 ekstra værelser med tilknytning til endnu et badeværelse.

Huset får færdiganlagt have med rullegræs og ligusterhække, samt terrasse og hyggelig afskærmet gårdhave i grå betonsten mod øst og vest. Endvidere integreret vognport og udhus i samme arkitektur som huset, samt indkørsel med plads til 1 bil.
Overtagelse januar 2021.

For yderligere information kontakt vores salgsafdeling på tlf. 43 32 20 00, eller se på Lind & Risørs hjemmeside: www.lr-hus.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18